Slavimo legende: Milde Sorte Club Party u Gervaisu!

Autor: Portal Poduckun 25.10.2023

Osnovan u vrijeme kada su diskoteke sve više ulazile na društvenu scenu, klub Milde Sorte bio je poznat po tome što je bio ispred svog vremena.

Opatija - U srcu Opatije, pričamo priču o povijesti koja se ponovno rađa - priča o legendarnom Milde Sorte Clubu, diskoteci koja je utkala svoje ime u noćne legende. Izgrađen 70-ih godina od strane vizionara Alcidea Likara i njegovog partnera Claudia Ricca, ovaj klub bio je epicentar uzbuđenja i glazbe za nekoliko generacija.

Osnovan u vrijeme kada su diskoteke sve više ulazile na društvenu scenu, klub Milde Sorte bio je poznat po tome što je bio ispred svog vremena. Opatiju je upoznao s konceptom osvijetljenog plesnog podija i očaravajućom privlačnošću disko kugle. Bili su to dani slave kada je svaki zaljubljenik u noćni život u regiji znao da postoji samo jedno pravo mjesto. Ulazak u klub Milde Sorte nije bio samo korak u klub, bilo je to prihvaćanje stila života. Klub je držao stroga pravila odijevanja, postavljajući standard za klasu i eleganciju. Tih godina tenisice su bile strogo zabranjene, te se po odjeću redovito odlazilo u Trst da bi osvanuli svježi po najnovijoj modi u klubu. Za održavanje reda i mira u klubu kao i za provjeravanje tko je zadovoljio standard i zaradio ulazak u klub bili su zaduženi legendarni redari.

Opatija se sprema ponovno proživjeti te nezaboravne trenutke. Drago Club, smješten u srcu Gervais centra, bit će domaćin Milde Sorte Club Reunion Partyja - noći nostalgije i slavlja. Ovaj događaj nije samo obično okupljanje, to je ponovno rađanje vibracija koje su definirale Milde Sorte Club kao neizbrisiv dio naše kulture. Na zabavi ćete se prisjetiti starih lica koja su čarala klub, uključujući DJ-e koji su palili plesni podij i omiljene konobare koji su točili juice votke i Stock kole.

Zabilježite datum 28. listopada kada se vrijeme vraća u 80-e! Glazba će vas povesti u doba koja su slavila život, ljubav i ritam noći. Ovo nije samo događaj, ovo je počast duhu Milde Sorte Cluba, mjesta koje je oblikovalo iskustvo noćnog života generacija. Pridružite nam se dok plešemo, prisjećamo se i slavimo eru koja je oblikovala kulturu noćnog života u Opatiji.

Pripremite se za stvaranje novih uspomena i obnovu starih na Milde Sorte Club Partyju. Ovo je prilika koju ne želite propustiti. Vidimo se u Drago Clubu 28. listopada!

Ulaznice i dodatne informacije dostupne su na Instagramu @thedragoclub i Facebook stranici.

Više sa portala poduckun.net ...