SPORTSKI PRAZNICI - BESPLATAN ljetni projekt za učenike ove godine i u OŠ "Rikard Katalinić Jeretov"

Autor: Nikola Cvjetović 25.06.2023

Aktivnosti će se provoditi u prijepodnevnim satima od ponedjeljka do petka u trajanju od 4 školska sata (8:30 - 11:30).

Opatija - Ove godine Osnovna škola Rikarda Katalinića Jeretova uključila se u projekt SPORTSKIH PRAZNIKA koji će se provoditi kontinuirano tijekom četiri tjedna nakon završetka nastavne godine. Pilot-projekt je započeo na razini RH tijekom 2021. kao odgovor na na epidemiološku situaciju u RH i svijetu koja je uvelike ograničila mogućnost rekreacije i bavljenja sportom za djecu. Shvaćajući koliko je za djecu ključno da se redovito i sustavno bave sportom, Hrvatski školski sportski savez htio je stvoriti prostor i uvjete za ljetne sportske aktivnosti te okupiti kineziologe hrvatskih škola u stvaranje programa i provođenju tih aktivnosti.

Učenici mogu izabrati jedan od termina (1 tjedan) između 26.6. i 21.7. koji im najviše odgovara a u slučaju slobodnih mjesta moći će se uključiti i dva tjedna ako se ne popuni ukupan broj (do 40 maksimalno).

Aktivnosti će se provoditi u prijepodnevnim satima od ponedjeljka do petka u trajanju od 4 školska sata (8:30 - 11:30).

Program je u potpunosti BESPLATAN za sve učenike. Svaki će učenik koji pristupi programu dobiti majicu, a svakog dana za učenike je organiziran obrok i voda.

Prijava se vrši OVJDE.

Sve dodatne informacije možete pročitati OVDJE ili se obratite učiteljici TZK Petri Filipović (petra.ribaric4@skole.hr) koja je i voditelj programa u našoj školi.

UPUTE ZA PRIJAVLJENE UČENIKE:
Svaki dan od ponedjeljka do petka provodimo program od 8:30 do 11:30. Nalazimo se pred matičnom zgradom u Opatiji (na školskom igralištu, preko puta Spara).
Uzeti sportsku robu (kratka majica, hlačice, tenisice), kupaći kostim, ručnik za plažu, kremu sa zaštitnim faktorom, šiltericu te suhu robu za presvući se na kraju.
Svaki dan će svaki učenik dobiti bočicu vode i obrok.
Mjesta još ima, slobodno povedite i prijatelja/prijateljicu, bratića/sestričnu iz bilo koje škole od 1. do 8. razreda.

Veselimo se danima pred nama!

Više sa portala poduckun.net ...