Suzi Petričić: Nastavljam s pozicioniranjem Opatije kao jedne od vodećih hrvatskih cjelogodišnjih destinacija

Autor: Nikola Cvjetović 20.05.2022

suzi_petricic_2022-19724

Nastavit ćemo razvijati kvalitetnu suradnju sa svim dionicima u destinaciji s ciljem jačanja turističke predsezone i posezone ...

Opatija - Zahvaljujem članovima i predsjedniku Turističkog vijeća na povjerenju i prilici da u sljedeće 4 godine nastavimo s realizacijom naših programa i aktivnosti, kratko je prokomentirala svoj reizbor na čelnoj poziciji turističke zajednice grada Opatije, stara/nova direktorica Suzi Petričić.

- Naglasak rada turističke zajednice u narednom četverogodišnjem razdoblju bit će na podizanju ljestvice kvalitete ponude u destinaciji, osmišljavanju novih turističkih proizvoda, kvalitetnom pozicioniranju Opatije na svjetskoj turističkoj karti, posebice u segmentima kao što su gastronomski, zdravstveni i kongresni turizam te novi iskoraci u organizaciji odlično prihvaćenih manifestacija kao što su Advent, RetrOpatija, Festival čokolade i dr. ,a koje su se već iskazale kao jaki motivi za dolazak u destinaciju. Nastavit ćemo razvijati kvalitetnu suradnju sa svim dionicima u destinaciji s ciljem jačanja turističke predsezone i posezone te pozicioniranjem Opatije kao jedne od vodećih hrvatskih cjelogodišnjih destinacija, poručila je Petričić.