Sveti Nikola dolazi u kavane Strauss i Imperial

Autor: Portal Poduckun 05.12.2023

Sveti Nikola će zajedno sa svojim veselim pomoćnicima posjetiti popularne opatijske kavane i unijeti čaroliju u srca najmlađih posjetitelja.

Opatija - Od najranijeg djetinjstva, svaki početak prosinca obilježava dolazak Sv. Nikole, koji pod okriljem noći pažljivo ostavlja darove u čizmicama malenih, nagrađujući ih svojom čarobnom prisutnošću. U duhu tradicije, u opatijskim kavanama Café Strauss i Café Imperial u srijedu, 6. prosinca, održat će se posebno druženje povodom omiljenog dječjeg blagdana.

Sveti Nikola će zajedno sa svojim veselim pomoćnicima posjetiti popularne opatijske kavane i unijeti čaroliju u srca najmlađih posjetitelja. Očekuju ih zanimljive kreativne radionice, ukusni mali zalogaji te neizostavni prigodni pokloni koje će im osobno uručiti Sveti Nikola. Druženje sa Svetim Nikolom u kavani Strauss započinje u 17 sati, a u kavani Imperial u 19 sati. Prethodna najava nije potrebna.

Za to vrijeme, roditelji mogu uživati u bogatoj ponudi adventskih specijaliteta Liburnia Hotels & Villas. U kavani Café Strauss prigodna je ponuda delicija kao što su trdelnik (chimney cake) s raznim punjenjima, rukavačkih grašnjaka te tzv. "Tete Sarme" poslužene u pecivu. Adventske kućice na terasi kavane Café Imperial nude aromatične tople zimske napitke: Winter Grog, Aperol Punch, Gin Toddy, Aperol Spritz te niz ukusnih zalogaja: "Bianco" burger, Festive Hot Dog, Loaded Baked Fries, domaće fritule.

Proslavite čaroliju blagdana i stvorite predivne uspomene u kavanama Imperial i Strauss. Neka prosinac bude mjesec dijeljenja radosti i ljubavi!

Više sa portala poduckun.net ...