Svjetska senzacija Mnozil Brass stiže u Kastav

Autor: Marina Pauletić 08.04.2024

Mnozil Brass redovito održava impresivnih 100 koncerata godišnje diljem svijeta.

Kastav - S ovogodišnjim ljetom stiže iznimna glazbena poslastica – Mnozil Brass, svjetska senzacija, dolazi u Kastav u sklopu turneje JUBELEI!, kojom obilježavaju 30 godina glazbenog stvaralaštva. Mnozil Brass će izvesti svoje najveće hitove na kastavskoj Crekvini, 7. srpnja!

Tko je Mnozil Brass?

Smješten u 1. bečkom okrugu, Gasthaus Mnozil igrao je ključnu ulogu u formiranju grupe od sedam mladih puhačkih glazbenika, 1992. godine. Ono što je počelo kao redovito muziciranje u ugostiteljskom objektu Josefa Mnozila brzo se transformiralo u jedinstvenu formu primijenjene puhačke glazbe - izvođene bez nota i prilagodljive svakoj prigodi. Glazbeni opus ansambla obuhvaća tipičnu puhačku glazbu, hitove, jazz, pop, operu i operetu.

Mnozil Brass redovito održava impresivnih 100 koncerata godišnje diljem svijeta, nastupajući na najprestižnijim mjestima kao što su Burgtheater u Beču, KKL u Luzernu, Royal Albert Hall u Londonu, Tchaikovskyjev konzervatorij u Moskvi te mnoge druge prestižne ustanove. Ansambl je poznat po svojem izuzetnom kreativnom opusu, s nezaboravnim produkcijama poput „Zimt“ (2000.), „Magic Moments“ (2009.), „CIRQUE“ (2017.), te najnovijom „JUBELEI“.

Early bird ulaznice od danas su u prodaji!

„Posjetite mojekarte.hr i rezervirajte svoju ulaznicu. Early bird opcija je ograničena na prvih 50 ulaznica, stoga predlažemo da osigurate svoje mjesto na vrijeme“, poručuju organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...