Tečajevi salse i bachate dostupni u Fitness centru Dynamic

Autor: Marina Pauletić 16.01.2023

Plesna škola Ademan

''Naš je pristup nekonvencionalan, ne morate imati plesnoga partnera kako biste počeli plesati. Radit ćemo s vama individualno, a ako partnera imate, tim bolje! Uronite s nama u bogatu povijest ova dva plesa i izmamite ritam u sebi“, poručili su iz Fitness centra Dynamic.

Opatija – Fitness centar Dynamic Opatija u ponudi ima novi program – tečajeve salse i bachate! Tečaj ovih poznatih latinoameričkih plesova vodit će Roberto Trigona – plesač, DJ i instruktor s 30 godina plesnog iskustva. Što polaznici mogu očekivati na satovima? Učenje različitih stilova bachate i salse, njihovu evoluciju, bogati način izražavanja te beskonačno puno načina za interpretaciju fantastične glazbe koja uz njih ide.

„Naš je pristup nekonvencionalan, ne morate imati plesnoga partnera kako biste počeli plesati. Radit ćemo s vama individualno, a ako partnera imate, tim bolje! Uronite s nama u bogatu povijest ova dva plesa i izmamite ritam u sebi“, poručili su iz Fitness centra Dynamic.

Tečaj salse održavat će se ponedjeljkom od 18 sati, a tečaj bachate četvrtkom od 21 sat. Trajanje svakog plesnog sata je jedan sat. Cijena po tečaju iznosi 35 eura mjesečno, a 55 eura u slučaju da se odlučite pohađati oba tečaja.

Prijaviti se možete direktno, pozivom na sljedeće brojeve telefona: Matija Radić: +385981869303 ili Roberto Trigona +385958611598.

Više sa portala poduckun.net ...