The Show Must Go On - Queen tribute bend na Ljetnoj

Autor: Portal Poduckun 04.08.2022

Queen tribute 01

Subota na Ljetnoj pozornici posvećena legendarnom Queenu u izvedbi najvećeg europskog Queen tribute benda. U toploj opatijskoj noći pred posjetiteljima će oživjeti nezaboravni hitovi I Want to Break Free, Killer Queen, The Show Must Go On, Under Pressure, Crazy Little Thing Called Love…

OPATIJA – Kada četiri vrhunska profesionalna glazbenika beskompromisno odluče svoje glazbeno djelovanje posvetiti legendarnoj grupi Queen, nastane jedan od najboljih europskih Queen tribute bendova – Queen Real Tribute! Nakon impresivne izvedbe koja je opatijsku publiku i goste prošle godine s oduševljenjem držala na nogama skoro tri sata, ove subote, 6. kolovoza, Queenovci ponovo dolaze na Ljetnu pozornicu u Opatiji, kako bi posjetiteljima pružili još jedan nezaboravan glazbeno-scenski show!
Nastupima kojima vjerno podsjećaju na slavni britanski sastav rasprodaju arene, trgove i dvorane, pritom zadivljujući tisuće obožavatelja. Iza njih su četiri velike turneje po Brazilu, gdje su odsvirali preko 70 koncerata, dvije turneje po Kini i Južnoj Koreji s više od 80 nastupa, a u Beogradu su svirali pred 60.000 ljudi!
U toploj opatijskoj noći pred posjetiteljima će oživjeti nezaboravni hitovi I Want to Break Free, Killer Queen, The Show Must Go On, Under Pressure, Crazy Little Thing Called Love, Who Wants to Live Forever, Somebody to Love, Don’t Stop Me Now, Fat Bottomed Girls, Bohemian Rhapsody i još mnogi drugi kojima su se Freddie Mercury i njegov Queen upisali u povijest kao jedan od najvažnijih rock bendova svih vremena.
Koncert počinje u 21 sat, a cijena ulaznice iznosi 150 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, Zert bb, radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr te na dan koncerta od 20 sati na glavnom ulazu u Ljetnu pozornicu.

Queen Real Tribute Opatija