TKO ŽELI MOŽE POMOĆ Najavljena Eko akcija čišćenja Preluka

Autor: Nikola Cvjetović 29.04.2022

Moralna podrška, ruka u izvlačenju otpada na kopno, ruka pomoći u čišćenju plaže uvijek su dobrodošli. Zauzvrat nudimo, osmjeh, stisak ruke, čašicu razgovora i pokoji "sengić". Vidimo se sutra ujutro na Preluku, od 9 nadalje, poručili su iz udruge AQUANAUT.

Preluk - Novoosnovano društvo za istraživanje podmorja i ekologiju AQUANAUT uz podršku Udruge Žmergo iz Opatije i ŠRD Preluk Matulji te prijatelja iz drugih klubova i udruga sutra, 30. travnja, organizira prvu službenu akciju, tj. čišćenje podmorja u Preluku.

- Kažu da svaki put započinje prvim korakom i da je svaki početak težak.. Možda, ali ne ako radiš ono što voliš! Tako smo i mi, grupa prijatelja i zaljubljenika u podmorje krenuli i osnovali AQUANAUT - društvo za istraživanje podmorja i ekologiju. Plan je počistiti dio podmorja i plaže u uvali Preluk. Ništa spektakularno i ništa pretenciozno te nažalost ništa što već nismo vidjeli. Moralna podrška, ruka u izvlačenju otpada na kopno, ruka pomoći u čišćenju plaže uvijek su dobrodošli. Zauzvrat nudimo, osmjeh, stisak ruke, čašicu razgovora i pokoji "sengić". Vidimo se sutra ujutro na Preluku, od 9 nadalje, poručili su iz udruge AQUANAUT.

Više sa portala poduckun.net ...