Toni Milun ponovno oduševio Opatijce

Autor: Marina Pauletić 21.06.2024

Prošle godine Milun se Opatijcima predstavio temom financijske pismenosti, a ovoga puta prezentirao je praktične savjete za obiteljske financije.

Opatija - „Kada biste imali 100.000€ za investirati, u što bi ste investirali?“ bilo je prvo pitanje upućeno opatijskoj publici okupljenoj u dvorani Vile Antonio. Odgovori su redom bili „nekretnine, zlato, ETF te kriptovalute“ na što se Milun našalio kako se Hrvati ne odriču starih navika te da su takvim redoslijedom odgovori gdje god da održi radionicu u Hrvatskoj. Međutim, Milun je podsjetio kako je od 2008. do 2015. zabilježen veliki pad vrijednosti nekretnina, na što su mnogi već zaboravili te da ne postoji apsolutno sigurno investiranje.

Radionica „Obiteljske financije – praktični savjeti za kućni budžet“ održana je jučer u poslijepodnevnim satima, a organizatori su bili Grad Opatija i poduzetnički inkubator Hubbazia. Voditelj radionice bio je najpoznatiji hrvatski matematičar i financijski vloger – Toni Milun, kojeg mnogi prepoznaju s tv ekrana u ulozi instruktora matematike, financijskog savjetnika i edukatora.

Prošle godine Milun se Opatijcima predstavio temom financijske pismenosti, a ovoga puta prezentirao je praktične savjete za obiteljske financije. Kako organizirati kućni budžet, kako i u što investirati, kako zarađivati više te kako upravljati dugovima i kreditima bile su teme ove interaktivne radionice. Ulaz je bio slobodan, a publika je s velikim interesom pratila i sudjelovala u dvosatnom programu.

Posebno interesantno je bilo aktivno sudjelovanje publike u kvizu i anketama koje su se vodile „u živo“, a pobjednike je Milun prigodno nagradio. Bila je to idealna prilika za sve zainteresirane da unaprijede svoje financijske vještine i tako osiguraju što veću financijsku stabilnost u budućnosti za sebe i svoju obitelj.

Milun je na kraju zahvalio na velikom odazivu publike te najavio nove radionice slične tematike koje će krenuti krajem ove i početkom naredne godine te pozvao prisutne da prate društvene mreže i stranice poduzetničkog inkubatora Hubbazia.

Više sa portala poduckun.net ...