Koncert Puhačkog orkestra Lovran ove nedjelje u Matuljima

Autor: Nikola Cvjetović 05.08.2022

puhacki_orkestar_lovran_arhiva_2022

U nedjelju 7. kolovoza u 21 sat će se održati koncert Puhačkog orkestra Lovran. Također vrijedi spomenuti da se svake srijede do 24. kolovoza na području općine Matulji organiziraju interpretacijske vožnje e-biciklima.

Matulji – U sklopu manifestacije “Matuljske ljetne večeri - Tramontana će vas ofriškat” u nedjelju 7. kolovoza u 21 sat u Amfiteatru će se održati koncert Puhačkog orkestra Lovran. U slučaju lošeg vremena koncert e biti održan u sportskoj školskoj dvorani. Ulaz je slobodan, a svi prisutni uživat će u širokom repertoaru Puhačkog orkestra.

Također vrijedi spomenuti da se svake srijede do 24. kolovoza na području općine Matulji organiziraju interpretacijske vožnje e-biciklima. U srijedu 10. kolovoza na rasporedu su Antičke utvrde matujskog zaleđa, dionica duga 42 km, ukupne visine 560 m. Srijedu nakon toga, 17. kolovoza, red je za đir Uz rapalsku granicu i ostatke vojnih utvrda i objekata, dužine 28 km i ukupne visine 370 m. Zadnja srijeda, 28. kolovoza, rezervirana je za Skrivene bisere naše prošlosti, dužine 30 km i ukupne visine 580 m. Prijave se primaju na e-mail tzmatulji@tzmatulji.hr, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na098/326-660.

Više sa portala poduckun.net ...