TRAMONTANA MALL VOLOSKO SLAVI 1. ROĐENDAN: Se ča ti rabi - leto dan s vami

Autor: Nikola Cvjetović 09.07.2024

U subotu 13. srpnja proslava trgovačkog centra uz brojne pogodnosti

Volosko - Tramontana Mall Volosko svoja je vrata otvorio lani uz sjajno otvorenje te ove godine u subotu 13. srpnja slavi svoj prvi rođendan na lokaciji Tošina 16.

U 7 sati će prodajno mjesto Plodine i caffe bar otvoriti svoja vrata, dok u 8 sati svoja vrata otvaraju dm, Farmacia i HOP Pet Shop.

- Za kupce su povodom proslave pripremljeni brojni popusti i pogodnosti. Plodine u prvom dijelu dana nude Zabavni program za djecu te Gastro program uz degustaciju hrane i pića. Također će se tijekom cijelog dana svakom kupcu uz kupnju, na blagajni podijeliti višekratna Plodine vrećica, a na asortiman voća i vina tijekom cijelog dana vrijedi popust od 15% (popust se ne odnosi na već snižene artikle). dm će posebno obilježiti prvi rođendan svoje prve poslovnice na Liburniji te će se svakom kupcu na blagajni pokloniti atraktivan novčanik za kovanice dok za kupnju iznad 35 € na poklon kupci dobivaju prekrasan ručnik. Hop Pet Shop se također s veseljem pridružio proslavu te svojim kupcima daruje 15% na svu kupnju tijekom cijeloga dana. Farmacia u svojoj poslovnici u Tramontana Mallu nudi popust na cijeli asortiman ljekarne u iznosu od 15% za kupnju iznad 20€ (svi brendovi su uključeni), popust od 20% na proizvode brendova Apivita i Bioderma, te fantastičan popust od 30% na proizvode brendova Filorga i Uriage. Također uz dva kupljena sun proizvoda kupci dobivaju ručnike za plažu moja Farmacia! Caffe Bar Tramontana će tijekom cijelog dana nuditi kavu po promotivnoj cijeni od 1€ a poslije 16 sati pozivamo svih da nam se pridruže na Happy Cocktail Hours u ovoj veseloj suboti uz Tramontana Gin Tonic po posebnoj cijeni. „Leto dan s vami“ slogan je ove proslave s našim vjernim kupcima koje s veseljem nagrađujemo a inače kupci mogu se ča in rabi pronaći u Tramontana Mallu svakodnevno od 8 – 21 sat, dok je radno vrijeme Plodina i Caffe bara od 7 – 22 sata uz besplatan parking, poručili su iz organizatori.

Radne nedjelje kao i ostale informacije trgovačkog centra pronađite na: www.tramontana-mall.com . Veselimo se vašem dolasku!

Više sa portala poduckun.net ...