Turistička zajednica grada Opatija objavila Javni poziv za dodjelu potpora iz programa "Potpore za turistička događanja u 2023. g."

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 30.01.2023

Sredstva potpore bit će odobrena za organizaciju i realizaciju kulturnih i zabavnih događanja, eno-gastronomskih događanja, sportskih događanja, zatim, povijesnih, tradicijskih/etno i ostalih događanja na području Opatije, a kandidirati se mogu pravne i fizičke osobe

Opatija - Turistička zajednica grada Opatija je objavila Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turistička događanja u 2023. g.“.

Sredstva potpore bit će odobrena za organizaciju i realizaciju kulturnih i zabavnih događanja, eno-gastronomskih događanja, sportskih događanja, zatim, povijesnih, tradicijskih/etno i ostalih događanja na području Opatije, a kandidirati se mogu pravne i fizičke osobe (trgovačka društva, obrti, udruge, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi i druge javne ustanove za organizaciju).

Ukupno planirana vrijednost planiranih potpora iznosi 44.000,00 eura. Cjeloviti tekst Javnog poziva za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turistička događanja u 2023. g.“ zajedno s obrascima za prijavu objavljen je na web stranici https://www.visitopatija.com/tz-opatija/javni-poziv-potpore-za-turisticka-dogadjanja-u-2023-g-n452

Krajnji rok za podnošenje prijava je 20. veljače.

Više sa portala poduckun.net ...