Turistička zajednica grada Opatija predstavila se na kongresnoj burzi IMEX 2024.

Autor: Marina Pauletić 16.05.2024

Turistička zajednica grada Opatija aktivno je sudjelovala u komunikaciji s posjetiteljima kako bi predstavila raznoliku kongresnu ponudu Opatije.

Opatija - Turistička zajednica grada Opatija sudjelovala je na IMEX 2024., jednoj od najvažnijih svjetskih kongresnih burzi. Kongresna burza IMEX, koja se održala od 14. do 16. svibnja u Frankfurtu, važna je platforma za povezivanje stručnjaka i dobavljača iz cijelog svijeta, a na kojoj se predstavlja više od 3.000 izlagača iz preko 170 zemalja.

Predstavljena na nacionalnom štandu Hrvatske turističke zajednice s 28 suizlagača, koji uključuju destinacije, hotele i agencije, Turistička zajednica grada Opatija aktivno je sudjelovala u komunikaciji s posjetiteljima kako bi predstavila raznoliku kongresnu ponudu Opatije. Uz turističku zajednicu među izlagačima su i istaknuti predstavnici iz Opatije, uključujući Katarina Line DMC, Liburnia Hotels & Villas i Amadria Park Hotels & Resorts.

Tijekom kongresne burze, predstavnici iz Opatije susreli su se s organizatorima potencijalnih događanja, ističući kongresnu i incentive ponudu Opatije i Kvarnera. S bogatom baštinom, prekrasnim prostorima i sadržajima, Opatija je idealna destinacija za nezaboravne događaje i iskustva.

- IMEX pruža izvrsnu priliku da predstavimo jedinstvenu ponudu Opatije, ojačamo našu prisutnost na globalnom MICE tržištu i pozicioniramo se kao vodeća destinacija za sastanke, konferencije i događanja u Hrvatskoj. Zajedno s našim cjenjenim partnerima, sudjelovanjem na IMEX-u jačamo odnose sa stručnjacima u industriji i istražujemo nove poslovne prilike za Opatiju, rekla je Suzi Petričić, direktorica Turističke zajednice grada Opatija.

Za više informacija o kongresnoj ponudi Opatije, posjetite www.opatija-convention.com.

Više sa portala poduckun.net ...