TZ Kvarnera organizirala jedinstvenu akciju - zahvala i pozdrav gostima na odlasku s Kvarnera i poziv na ponovni dolazak

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 19.04.2022

Goodbye_service_2022_-_Copy

Prvi rezultati pokazuju da je tijekom Uskrsa na Kvarneru ostvareno više od 75.000 noćenja, odnosno više od 90.000 ako se uzme u obzir i Uskrsni ponedjeljak. Sve to su vrlo dobre najave za nadolazeću turističku sezonu'', izjavila je direktorica Irena Peršić Živadinov.

Goodbye_service_2022__-_GP_Rupa_-_Copy-min

Opatija - Turistička zajednica Kvarnera je povodom dobrih najava i u očekivanju većeg broja gostiju na Kvarneru tijekom uskrsnih blagdana odlučila organizirati akciju „Goodbye service 2022“. Cilj akcije, koja se odvijala tijekom Uskršnjeg ponedjeljka na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak, bio je zahvaliti gostima što su nas posjetili i pozvati ih da ponovno dođu na Kvarner. Tijekom akcije, informatorice su svim gostima na odlasku s Kvarnera dijelile promotivne materijale - uvijek traženi Kvarner Magazin i novoosmišljenu razglednicu sa zahvalom i pozivom gostima da nas ponovno posjete. Gosti su bili veseli i ugodno iznenađeni te su pohvalili ovako organiziran ispraćaj gostiju s Kvarnera.

„Ovom malom ali vrijednom gestom htjeli smo našim gostima zahvaliti što su ostali vjerni Kvarneru, usprkos svim događanjima u posljednje vrijeme. Uz novo izdanje traženog Kvarner Magazina, osmislili smo i razglednice sa zahvalom i pozivom gostima da nas ponovno posjete ali i da nas prate na našim profilima društvenih mreža, Youtube kanalu ili kroz mobilnu aplikaciju Visit Kvarner. Kada govorimo o turističkom prometu, najave za produženi vikend Uskrsa bile su odlične. Prvi rezultati pokazuju da je tijekom Uskrsa na Kvarneru ostvareno više od 75.000 noćenja, odnosno više od 90.000 ako se uzme u obzir i Uskrsni ponedjeljak. Sve to su vrlo dobre najave za nadolazeću turističku sezonu'' – izjavila je direktorica dr.sc. Irena Peršić Živadinov.

Više sa portala poduckun.net ...