U Gradu Kastvu održan prijem za članove Karate kluba Kastav i mladog ribolovca Alexa Saršona

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 08.11.2022

Karatisti su sudjelovali na Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste u Jastrebarskom na kojem je čak 13 članova osvojilo medalje, a Alex Saršon postao je državni prvak u ribolovu kao najmlađi sudionik prvenstva održanog u Podstrani.

Kastav - Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac danas je primio sportaše koji su u proteklom razdoblju ostvarili iznimne sportske rezultate i postali državni prvaci. To su članovi Karate kluba Kastva i mladi ribolovac Alex Saršon.

Karatisti su sudjelovali na Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste u Jastrebarskom na kojem je čak 13 članova osvojilo medalje. Državni prvaci postali su: Ante Matijević, Noeli Karlović, Nevia Zorić, Filip Komarac, Eno Davidović i Jan Marić. Srebrne medalje osvojili su: Zara Marie Zamlić, Endi Kadić, Nika Šimundić i Lena Janković, a brončane: Leona Bačić, Jan Verić Nikšić i Laura Prošić. S njima su bili Vojmir Zamlić, predsjednik i treneri Alen Zamlić i Ivan Janković.

Alex Saršon postao je državni prvak u ribolovu kao najmlađi sudionik prvenstva održanog u Podstrani.

Gradonačelnik Mostarac čestitao im je na uspjesima i rekao kako je Gradu Kastvu cilj da se što više djece bavi sportom. Alen Zamlić zahvalio se gradu na potpori i rekao kako je sport najbolji ambasador svakog grada.

Više sa portala poduckun.net ...