U matuljskom Hangaru 12. 'Međunarodni susret kolekcionara militarije - vojne memorabilije, policijskog i vatrogasnog znakovlja i starina'

Autor: Marina Pauletić 07.09.2023

Foto: arhiva

Ulaz na prostor susreta za sve je posjetitelje besplatan.

Matulji – Hrvatsko društvo kolekcionara militarije u subotu, 9. rujna od 7 do 13 sati organizira 12. „Međunarodni susret kolekcionara militarije - vojne memorabilije, policijskog i vatrogasnog znakovlja i starina“ u prostoru Društvenog doma Hangar od 7 do 13 sati.

Foto: arhiva

U sklopu susreta, na kojemu će nastupiti oko 50-ak izlagača, u prostoru boćarije (ulaz desno od doma, kod povijesnih vozila) bit će izložena priručna sredstva iz perioda Domovinskog rata, koje izlaže „Karlovački počasni vod - ZNG 91“. Airsoft udruga „Risovi“ predstavit će svoju airsoft opremu, G.U.P. Valter iz Ližnjana oživjet će vojnu povijest u raznim odorama iz Drugog svjetskog rata i Domovinskog rata, specijalist za vojno naoružanje i opremu Čestmir Komarek izložit će delaborirana sredstva iz Domovinskog rata, te će biti predstavljene nove knjige autora Arsena Silića i Nevena Materljana. Uz najavljeno, bit će predstavljena i izložena atraktivna starodobna vojna vozila privatnih kolekcionara Liburnijskog kraja i inozemstva iz perioda Domovinskog rata i Drugog svjetskog rata.

Ulaz na prostor susreta za sve je posjetitelje besplatan.

Više sa portala poduckun.net ...