[U OKU KAMERE] Čestitke i aplauzi - Oštarija Štacion danas slavi 20. godina uspješnog rada

Autor: Nikola Cvjetović 10.01.2023

Rođendanska fešta!!!

Oteli bimo se zahvalit sen ki su nas podržavali, ki su bili uz nas i ki su verovali va naš uspjeh va ovoj oštarije, i oni ki nisu tako misleli - hvala i njin, poručili su iz Štaciona.

Matulji - Prigodnim druženjem sadašnji i bivši djelatnici obilježili su 20 godišnjicu uspješnog rada jedne od najomoiljenijih oštarija u našem kraju - matuljskog Štaciona - koju uspješno sve ove godine vodi familija Lončarica.

- Pasalo je čuda vremena od našega početka, a mi smo pasali kroz puno dobreh i poučneh stvari i sakakoveh lepeh i manje lepeh momenti. Bilo je čuda lepeh fešti, sakakoveh veseleh druženji, ma i čuda poznateh osobi pu nas va oštarije. Se to skupa nas riva daje. Dava nan snagu i pomore nan da provujemo bit se boji ča se tiče kvaliteti, uslugi ali i osjećaja “teplini oštarije” kad ste pul nas. Oteli bimo se zahvalit sen ki su nas podržavali, ki su bili uz nas i ki su verovali va naš uspjeh va ovoj oštarije, i oni ki nisu tako misleli - hvala i njin. 20 let je čuda, brzo je pasalo, a mi remo daje pomalo i sigurno z dana va dan. Mi smo tu za Vas, a vi i daje budite za nas, poručili su iz Štaciona.

Za kraj dodajmo da se i ekipi iz Štaciona uskoro bliži kraj kolektivnog godišnjeg te da od ponedjeljka, 16. siječnja otvaraju svoja vrata.

Više sa portala poduckun.net ...