[U OKU KAMERE] Članovi UHBDR Lovran i veterani HNK Lovran u tradicionalnom posjetu Lovasu

Autor: Nikola Cvjetović 17.06.2022

- Sponzori našeg putovanja su bili Općina Lovran i Liburnia Riviera Hoteli Opatija, kojima se iskreno zahvaljujemo i nadamo se da će nas i dalje pratiti u našim aktivnostima, poručio je Škorić.

Lovran - Članovi UHBDR Lovran i veterani HNK Lovran prošlog su vikenda bili u tradicionalnom posjetu kod svojih prijatelja i branitelja u Lovasu nakon tri godine izbivanja zbog pandemije koronavirusa.

- Po dolasku u Lovas, dočekala nas je načelnica Općine Lovas sa svojim suradnicima te smo zajedno otišli do groblja i zapalili svijeće za poginule i stradale stanovnike Lovasa u Domovinskom ratu, nakon čega su nas odveli do prostorija NK Lovasa gdje su nam priredili ručak. U popodnevnim satima je odigrana nogometna utakmica između NK Lovas i HNK Lovran, a u večernjim satima su nam domaćini priredili druženje uz večeru s tamburašima. Prenoćili smo u Vukovaru i preko dana obišli grad te nakon ručka se vratili doma. Ovim se putem još jednom iskreno zahvaljujemo našim domaćinima, koje čekamo krajem kolovoza na uzvratnom posjetu, istaknuo je Mišo Škorić, predsjednik UHBDR-a Lovran te dodao da su sponzori putovanja bili Općina Lovran i Liburnia Riviera Hoteli Opatija, ‘kojima se iskreno zahvaljuju i nadaju se da će ih i dalje pratiti u njihovim aktivnostima’.

Više sa portala poduckun.net ...