[U OKU KAMERE] Matić: Opatija se posljednjih godina pretvorila u pravi hrvatski košarkaški mini centar

Autor: Nikola Cvjetović 23.09.2022

kosarka_liburnia_kup_primanje_grad_opatija

Utakmice se igraju danas, a polufinale i finale u nedjelju...

Opatija - Gradonačelnik Fernando Kirigin organizirao je primanje za predstavnike košarkaških klubova koji sudjeluju na 2. Liburnia kupu u opatijskoj Sportskoj dvorani „Marino Cvetković“. Na primanju su sudjelovali Ante Marinić iz KK Split, predstavnik talijanskog kluba KK Cividale Alessandro Petronio, češkog kluba KK Pardubice Martin Marek i predstavnici KK Igokea Aleksandrovac iz BiH Siniša Kovačević i Nenad Vuruna.

Gradonačelnik Kirigin je predstavnicima klubova poželio dobru sportsku sreću na natjecanju kao i ugodan boravak u Opatiji te ih upoznao s činjenicom da je Opatija centar za pripreme hrvatske košarkaške reprezentacije.

U ime organizatora turnira, opatijskog Društva za športsku rekreaciju “Marinovi prijatelji” Zvonimir Matić je naglasio kako se Opatija posljednjih godina pretvorila u pravi hrvatski košarkaški mini centar te kako vjeruje da će ovo natjecanje postati tradicionalno te je zahvalio Gradu Opatiji na potpori.

Podsjetimo, utakmice se igraju danas u 17 sati KK Igokea – KK Pardubice i u 20 sati KK Split – KK Cividale, a polufinale i finale u nedjelju u 12 i 14.30 sati. Ulaznice se mogu podignuti na ulazu u dvoranu i besplatne su za sve posjetitelje.

Više sa portala poduckun.net ...