U sklopu 30. obljetnice VW-a u Rijeci Carmoto Co. predstavio električni Volkswagen ID Buzz – nasljednika simbola hippie generacije

Autor: Portal Poduckun 02.03.2023

Carmoto Co. prvi je Volkswagenov zastupnik u Rijeci koji ove godine slavi 30 godina svog postojanja.

Rijeka – Danas je ispred Hotela Bonavia u sklopu Wine EnoGASTRO VIP Eventa riječki zastupnik za Volkswagen Carmoto Co. predstavio je novi ID Buzz, ikonu električnog doba i nasljednika legendarnog Volkswagenovog Type 2 kombija iz 1950. – simbola hippie generacije.

Carmoto Co. prvi je Volkswagenov zastupnik u Rijeci koji ove godine slavi 30 godina svog postojanja, a simpatični ID Buzz predstavljen je kao dio električne flote i orijentacije Carmota ka obnovljivim izvorima energije i društveno odgovornom poslovanju.

Trideseta obljetnica Carmota ujedno je i trideseta obljetnica postojanja Volkswagena u Rijeci, a ID Buzz odabran je upravo zbog spoja dizajna utemeljenog na njegovim kultnim prethodnicima te modernih proporcija kombiniranih s inovativnim tehnologijama, što je ujedno i simbolički presjek tridesetogodišnje tradicije poslovanja ove riječke tvrtke.

„Carmoto Co. nastupio je kao izlagač na ovogodišnjem riječkom izdanju Wine EnoGASTRO VIP Eventa pored 50-ak ostalih izlagača iz različitih industrija, a uskoro ćemo nastupiti i kao službeni sponzor na nadolazećem Women's Weekendu koji će se održati u ožujku u Export drvu i Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa. Smatramo da su ovakvi događaji jedinstvena prilika da dodatno približimo Carmoto i njegovu tradiciju riječkoj publici, ali i Volkswagen kao brand i najprodavaniju marku vozila u Hrvatskoj“, izjavio je direktor Carmota Marko Ivančević.

Više sa portala poduckun.net ...