Uhićen 44-godišnjak: U Opatiji, Lovranu i Matuljima krao po trgovinama, u Lovranu počinio i razbojničku krađu

Autor: Portal Poduckun 01.09.2022

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 4. kolovoza u jednoj lovranskoj trgovini uzeo više raznih artikala te prilikom bježanja s vozilom pokušao ozlijediti djelatnicu koja ga je u tome htjela spriječiti.

Opatija - Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je tijekom mjeseca srpnja i kolovoza ove godine na području Lovrana, Matulja i Opatije u tri navrata počinio krađe različitih artikala iz trgovina, kao i razbojničku krađu u Lovranu. Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 4. kolovoza u jednoj lovranskoj trgovini uzeo više raznih artikala te prilikom bježanja s vozilom pokušao ozlijediti djelatnicu koja ga je u tome htjela spriječiti.

Ukupna materijalna šteta počinjena ovima kaznenim djelima cijeni se na oko 10 500 kuna, a oštećena su dva trgovačka društva sa sjedištem u Rijeci i Zagrebu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 44-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za tri kaznena djela krađe, kao i kaznenog djela razbojničke krađe, predan pritvorskom nadzorniku.

Više sa portala poduckun.net ...