Ulaznice za Harlem Gospel Choir u prodaji

Autor: Marina Pauletić 25.09.2023

Harlem Gospel Choir će u Opatiji predstaviti poseban program posvećen legendarnoj Whitney Houston: „HARLEM GOSPEL CHOIR – Celebrating 60 Years of Whitney Houston“.

Opatija - U subotu, 9. prosinca u opatijskom Centru Gervais gostuje Harlem Gospel Choir, najpoznatiji američki gospel zbor čiji je glazbeni izraz s primjesama jazza i bluesa sinonim za moćne vokale, veličanstven zvuk i zaraznu energiju.

Ulaznice za ovaj veličanstveni koncert krenule su u prodaju u ponedjeljak, 25. rujna od 9 sati na platformi Mojekarte.hr i njihovim prodajnim mjestima u Rijeci u Dallas Music Shopu (Splitska 2A) i Foto Reviji (Užarska 28), u Opatiji na Ljetnoj pozornici radnim danom od 8 do 15 sati i u Centru Gervais sat vremena prije početka programa koji se tamo održava.

Cijene ulaznica kreću se u rasponu od 25 € do 60 € po sektorima: Red A: 60€ (452,07kn), Red B: 50€ (376,73 kn), Redovi C-L: 40€ (301,38 kn), Redovi M-O: 30€ (226,04 kn), Balkon: 25€ (188,36 kn). Na navedene cijene studenti i umirovljenici imaju popust od 10 % koji mogu ostvariti na prodajnim mjestima Festivala Opatija (Ljetna pozornica i Centar Gervais) uz predočenje dokaza o statusu za koji se traži popust.

Harlem Gospel Choir će u Opatiji predstaviti poseban program posvećen legendarnoj Whitney Houston: „HARLEM GOSPEL CHOIR – Celebrating 60 Years of Whitney Houston“ - jednoj od najutjecajnijih pjevačica modernog doba koja bi ove godine napunila 60 godina života, no na repertoaru neće izostati ni uspješnice poput „Amazing Grace“ i „Oh Happy Day“ koje već nekoliko desetljeća oduševljavaju publiku inspirativnom snagom crnačke gospel glazbe.

Više sa portala poduckun.net ...