[VIDEO] Božićna bajka održat će se i ove godine u idiličnom planinskom ambijentu Parka prirode Učka

Autor: Marina Pauletić 28.11.2023

Foto: arhiva

A kako nam je bilo prošle godine, pogledajte u video prilogu.

Učka - Tradicionalna Božićna bajka u Parku prirode Učka, održat će se i ove godine ispred Centra za posjetitelje Poklon, u terminu od 15. do 17. prosinca. U nikad ljepšem planinskom ambijentu, na 930 metara nadmorske visine, posjetitelje očekuje adventski trg s raznovrsnom ponudom za sve generacije, a posebno za one najmlađe.

Na Učki će se i ove godine moći posjetiti Kuća Djeda Božićnjaka, u kojoj će Djed Božićnjak primati djecu i darivati ih slatkišima i prigodnim poklonima s motivima Parka prirode Učka, koje će roditelji moći prethodno kupiti u suvenirnici Centra za posjetitelje.

Foto: arhiva

U zatvorenom prostoru Centra za posjetitelje organizirat će se kreativne radionice i interaktivna izložba s temom zaštite prirode, a u grijanom šatoru na terasi Planinskog bara posjetitelje očekuje ugostiteljska ponuda, s tradicionalnim zimskim jelima koje će pripremati članovi Lovačkog društva Srnjak iz Lupoglava. U vanjskom prostoru, posjetitelje će zabavljati DJ te cirkuski zabavljači na štulama.

Foto: arhiva

Niti ove godine neće izostati vožnja kočijom, kao niti adventski sajam na kojem će se s proizvodima i rukotvorinama predstaviti lokalni OPG-ovi i umjetnici.

Božićnu bajku na Učki moguće je posjetiti u petak, 15. prosinca od 16 do 19 sati te u subotu, 16. prosinca i nedjelju, 17. prosinca od 13 do 19 sati.

A kako nam je bilo prošle godine, pogledajte u video prilogu.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...