[VIDEO] Novo priznanje za Turističku zajednicu Kvarnera: pobjeda tematskog promo filma “It's all about the taste” na natjecanju Food Film Menu

Autor: Marina Pauletić 06.10.2023

Foto: Screenshot It's all about the taste

Novi tematski gastro film Kvarnera izvedenica je iz glavnog filma „Make Your Own Movie”.

Opatija - Turistička zajednica Kvarnera nastavila je sa svojim aktivnostima na putu ka osvajanju titule Europske regije gastronomije te je novi kratki promo film “It`s all about the taste” na temu gastronomije prijavila na svjetsko natjecanje Food Film Menu i osvojila prvo mjesto u kategoriji “Linking Urban and Rural”!

Novi tematski gastro film Kvarnera izvedenica je iz glavnog filma „Make Your Own Movie”, a u 30 sekundi kroz atraktivne kadrove prikazuje osnovnu filozofiju u kvarnerskoj gastronomiji - autohtone, lokalne i svježe namirnice. Film je snimljen u produkciji Filmerije i Kinoteke.

“Još jedna odlična vijest i to sa svjetskog nivoa! Nakon potvrđivanja Kvarnera kao kandidata za osvajanje titule Europske regije gastronomije u 2026. godini, ovo je samo dio aktivnosti koje provodimo na međunarodom tržištu na našem putu ka osvajanju titule. Hvala članovima međunarodnog stručnog žirija platforme IGCAT koji su prepoznali naš rad na brendiranju gastronomije, očuvanju kulinarske baštine i promociji lokalnih namirnica. Hvala i publici koja je putem društvenih mreža sa svih strana svijeta izglasala naš film kao pobjednički u jakoj konkurenciji”, izjavila je dr.sc. Irena Peršić Živadinov.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...