[VIDEO/FOTO] Održana 15. Opatijska olimpijada umirovljenika

Autor: Marin Aničić 12.05.2023

Što su nam rekli organizatori i kako je bilo na ovoj sportskoj manifestaciji pogledajte u prilogu.

Opatija - Zajedno s Klubom za športsku rekreaciju Gorovo, Gradsko društvo Crvenog križa Opatija organiziralo je već 15. put Opatijsku olimpijadu umirovljenika.

Olimpijada se odvija u sklopu obilježavanja Tjedna Crvenog križa, a osim opatijskih umirovljenika u sportskim igrama sudjeluju i umirovljenici iz Rijeke.

Prije nego što su se krenuli nadmetati izmjeren im je tlak, a zatim je svatko odabrao poneku aktivnost. Zbog vremenskih uvjeta rekreativni dio se održavao u Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Olimpijada je započela zajedničkim vježbanjem pod vodstvom Tatjane Stakić i Dalibora Korenića, nakon čega su umirovljenici sudjelovali u nizu aktivnosti poput stolnog tenisa, badmintona, sportskog poligona, streličarstva i bacanja kolutova te boćanja. Sve aktivnosti, osim boćanja, bile su rekreativnog karaktera. Članovi i volonteri Crvenog križa mjerili su tlak, Žmergo je nudio zdrave smoothieje, a za dobru atmosferu pobrinuo se DJ Vedran. Nakon Olimpijade organizirana je marenda za sve sudionike.

Što su nam rekli organizatori i kako je bilo na ovoj sportskoj manifestaciji pogledajte u prilogu.

VIDEO

Olimpijada umirovljenika Opatija

Više sa portala poduckun.net ...