[VIDEO] Održana panel rasprava “Ulaganje u izvrsnost za turizam budućnosti”

Autor: Marin Aničić 18.10.2022

Panel_rasprava_ulaganje_u_izvrsnost_za_turizam_buducnosti__4_

Što su nam ispričali neki od panelista te organizatori pogledajte u našem video prilogu.

Ika – Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu je održana panel rasprava “Ulaganje u izvrsnost za turizam budućnosti” u sklopu projekta RCK Recepta, Regionalnog centra profesije u turizmu, financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

Panel_rasprava_ulaganje_u_izvrsnost_za_turizam_buducnosti__7_

Kao Regionalni centar kompetentnosti korisnik ovog projekta je Ugostiteljska škola Opatija. U sklopu projekta su organizirana dva panela na kojima su izlagali i odgovarali na pitanja Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, Nataša Kovačević Stilinović, direktorica ljudskih potencijala u Hilton Rijeka Costabella Beach te Igor Nekić, glavni direktor za poslovni razvoj Liburnia riviera hotela. Drugi panel obilježila su izlaganja Maša Salopek, najbolja slastičarka u izboru The Best Chef Top 100, Dražen Zeljković vlasnik domaćeg brenda vrhunskih čokoladnih bombona “Chozen” i Tina Vidović, glavna slastičarka u Hilton Rijeka Costabella.

Panel_rasprava_ulaganje_u_izvrsnost_za_turizam_buducnosti__6_

Od spomenutih stručnjaka u svojim domenama učenici Ugostiteljske škole Opatija upijali su savjete, iskustva i znanja iz područja menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu. Što su nam ispričali neki od panelista te organizatori pogledajte u našem video prilogu.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...