[VIDEO] Održano primanje najuspješnijih učenika matuljskih osnovnih škola

Autor: Marin Aničić 11.07.2023

Najbolji razred Oš ''Dr. Andrija Mohorovičić'' Matulji i Oš ''Drago Gervais'' Brešca nagraditi će se školskom kino projekcijom u CineStaru.

Matulji - U Školskoj sportskoj dvorani Matulji održano je primanje najuspješnijih učenika Oš ''Dr. Andrija Mohorovičić'' Matulji i Oš ''Drago Gervais'' Brešca.

Nagrađeni su najuspješniji učenici osnovnih škola „Dr. Andrija Mohorovičić“ Matulji i „Drago Gervais“ Brešca koji su ostvarili odličan uspjeh od prvog do osmog razreda, učenici generacije te učenici koji su u školskoj godini 2022./2023. osvojili jedno od prva tri mjesta na županijskom natjecanju po Katalogu Agencije za odgoj i obrazovanje te na državnom natjecanju na nacionalnoj razini u organizaciji udruga i institucija koje se bave odgojem i obrazovanjem, ali i učenici koji su sudjelovali na državnom natjecanju i smotrama iz Kataloga Agencije za odgoj i obrazovanje. Osim učenika nagrađeni su i razrednici najuspješnijih učenika osmih razreda, razrednici najboljeg razreda i mentori učenika koji su sudjelovali na županijskom i državnom natjecanju te osvojili jedno od prva tri mjesta.

VIDEO

Za odličan uspjeh ostvaren kroz svih osam razreda osnovne škole ''Dr. Andrija Mohorovičić'' Matulji poklon bonom u vrijednosti od 70 eura nagrađeni su slijedeći učenici:
- 8. A razred s razrednikom Goranom Grbcem
Jan Banov, Mihael Brčić, Tara Didović, Valnea Kirinčić, Marko Topić, Jakov Turković, Mateo Vukojević, Chiara Zuzzi
- 8. B razred s razrednicom Silvijom Polak Mance
Petra Gucić, Vanesa Ivančić, Tin Korenić, Lucas Lončarica, Lara Marić, Tara Marmilić, Dominik Pantelić
- 8. C razred s razrednicom Koraljkom Boršić Sanković
Laura Stopar, Lucija Šikić, Nino Tancabel, Nino Spinčić, Vita Pavletić

Učenicom generacije proglašena je Tara Marmilić (8. B razred), a nagrađena je poklon bonom u vrijednosti od 120 eura.
Poklon bonom u vrijednosti od 40 eura nagrađeni su učenici koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na županijskom natjecanju po Katalogu Agencije za odgoj i obrazovanje te učenici koji su sudjelovali na državnom natjecanju i smotrama iz Kataloga Agencije za odgoj i obrazovanje.
Lara Marić osvojila je prvo mjesto na županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika pod vodstvom mentorice Silvije Polak Mance te treće mjesto na županijskom natjecanju iz engleskog jezika pod vodstvom mentorice Jelene Vrkljan.
Na županijskom natjecanju iz informatike treće mjesto osvojio je Marko Rigatti pod vodstvom mentora Siniše Topića.
Na županijskom natjecanju iz Lidrana u kategoriji Novinarski rad nagrađena je Chiara Lenžer pod vodstvom mentorice Silvije Polak Mance, dok je u kategoriji Školski list nagrađen Teo Matijašić pod vodstvom mentora Vjekoslava Kiša.
Za sudjelovanje na državnom natjecanju u crvenom križu nagrađeni su učenici: Leona Kruljac, Ema Gržin, Lucia Brčić, Nika Turk , Eni Kinkela i Ivan Jelenčić pod vodstvom mentorice Marije Keškić.

Ove školske godine najboljim razredom proglašen je 7.B s prosjekom ocjena 4,53. 7.B zajedno s razrednicom Irom Copić Bosnić čine učenici: Franko Aljinović, David Bilobrk, Lucia Brčić, Nikol Dančulović, Laura Frankola, Sara Glogović, Ema Gržin, Manuel Ivanić, Ivan Jelenčić, Eni Kinkela, Ivan Kolar, Leona Kruljac, Tino Manola, Teo Matijašić, Dora Petković, Luka Radetić, Dora Radovčić, Nole Tatić, Nika Turk i Ema Ugrin.

Poklon bonom u vrijednosti od 70 eura nagrađeni su i učenici osnovne škole ''Drago Gervais'' Brešca koji su svih osam razreda završili sa odličnim uspjehom:
- 8. razred s razrednicom Anom Ažić
Nika Lučić, Ana Načinović, Marta Ružić
Učenicom generacije proglašena je Marta Ružić i nagrađena je poklon bonom u vrijednosti od 120 eura.

Poklon bonom u vrijednosti od 40 eura nagrađeni su učenici koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na županijskom natjecanju po Katalogu Agencije za odgoj i obrazovanje te učenici koji su sudjelovali na državnom natjecanju i smotrama iz Kataloga Agencije za odgoj i obrazovanje, dok su poklon bonom u vrijednosti od 50 eura nagrađeni učenici koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnom natjecanju na nacionalnoj razini u organizaciji udruga i institucija koje se bave odgojem i obrazovanjem.

Na županijskom natjecanju iz lidrana prvo mjesto osvojila je Zoja Kučuk pod vodstvom mentorice Tatjane Zbašnik.
Prvo mjesto na županijskom natjecanju iz geografije osvojio je Matej Penko pod vodstvom mentora Edia Bertoka.
Za sudjelovanje na državnom natjecanju u informatici nagrađen je učenik David Kanić, čiji je mentor bio Loris Rašpolić.
Na državnom natjecanju pod nazivom „Stvarajmo eKreativno“ prvo mjesto osvojile su Ema Kanić i Nadia Kircher pod vodstvom mentorice Mirele Tuhtan.

Najboljim razredom proglašen je 7.A čiji prosjek ocjena iznosi 4,37. 7.A zajedno s razrednikom Ediem Bertokom čine učenici: Kristijan Banović, Matija Čop, Zara Erniša, Filip Golik, Dea Grbac, Ricardo Juretić, Luka Kršul, Zoja Kučuk, Ivana Kućel, Tino Kućel, Anna Marie Luksetić, Matej Penko, Luka Prelčić i Vito Sinčić.

Najbolji razred Oš ''Dr. Andrija Mohorovičić'' Matulji i Oš ''Drago Gervais'' Brešca nagraditi će se školskom kino projekcijom u CineStaru.

Više sa portala poduckun.net ...