[VIDEO] Predstavljen program Matuljicious, najavljena outdoor aktivnost 'Pomalo da se dugo zajde' te edukacija privatnih iznajmljivača

Autor: Marin Aničić 27.10.2022

Što su još poručili pogledajte u video prilogu...

Matulji - Matuljicious je program koji obuhvaća sva događanja i inicijative na području općine Matulji, a uključuju gastronomiju, edukaciju i outdoor aktivnosti, te garantiraju kvalitetu i izvornost. Najzanimljiviji dio Matuljišsa sigurno će biti gastronomski dio “Za prsti polizat” koji svake nedjelje nudi meni od 150 kn u ugostiteljskim objektima Fiorin - Permani, Stancija Kovačići- Rukavac, Kinkela - Bregi, Carpe Diem - Rupa, Marijana - Matulji, Zlatno krilo - Matulji i Stara pošta - Permani, kao i slatke i slane predahe u kafeteriji Benin Coffe World u Jušićima i slastičarnici Zvončarnica u Matuljima. Osim odličnih menija prema rasporedu zabavljat će vas i sopac Mano.

Outdoor aktivnosti “Pomalo da se dugo zajde” obuhvaćaju pješačku i biciklističku turu One su hodile i to 18.11. od 10 sati. “Pamet va glavu”, edukacija privatnih iznajmljivača s područja općine Matulji koji uredno podmiruju svoje obveze uključuje tečaj poljskog jezika, te radionice Kako biti izvrstan iznajmljivač, Ekološki Pero proizvodi i Rješenja za kavu u objektima privatnih iznajmljivača. Ovo je jedan hvalevrijedan napor turističkih radnika, ugostitelja i TZ Matulji kojim se nastoji svim snagama privući posjetitelje na područje Općine Matulji.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...