[VIDEO/FOTO] Sretan Uskrs!!! Uskrsni promenadni koncert Puhačkog orkestra Lovran razveselio Opatijce i goste

Autor: Nikola Cvjetović 17.04.2022

puhacki_orkestar_lovran_2022_promenadni_koncert__1_

Kako je protekao nastup pogledajte u priloženom video prilogu...

Opatija - Središnje događanje prigodnog uskršnjeg programa održano je danas tradicionalnim Uskrsnim koncertom Puhačkog orkestra Lovran. Lovranski puhači i ovog puta nagradili su brojen posjetitelje probranim repertoarom koji je odzvanja Slatinom. Poslijepodnevni sati donose nastup Klape Mirakul u Portiću od 16 do 18 sati.

Posljednjeg dana produženog uskrsnog vikenda, u ponedjeljak 18. travnja, Turistička zajednica grada Opatije pripremila je odličan provod za sve generacije. Ljubitelje prekrasnih „jurilica“ duge i bogate povijesti od 10 do 13 sati na kupalištu Slatina čeka izložba oldtimera u organizaciji Liburnia Classic Cluba, a u isto vrijeme i na istom mjestu najmlađi će uživati u druženju s Uskrsnim zekom i opatijskom damom. Atraktivan obiteljski provod na Uskrsni ponedjeljak zaokružit će Dino Antonić Trio nastupom na kupalištu Slatina od 11 do 13 sati.

puhacki_orkestar_lovran_2022_promenadni_koncert__2_

Vrijedi istaknuti da je i vrijedna ekipa iz opatijskog caffe bara Del mar poziva posjetitelje na plažu Tomaševac od 13 sati na još jedno druženje uz hitove grupe Kantriders i bogatu gastronomsku ponudu.

VIDEO

Uskrsni promenadni koncert Puhačkog orkestra Lovran razveselio Opatijce i goste

Više sa portala poduckun.net ...