[VIDEO/FOTO] 60. rođendan GEK-a proslavljen i u "trizduji"

Autor: Marin Aničić 30.11.2023

Na otvaranju izložbe Istaknuto je da legendarna „trisduja“ nije samo prijevozno sredstvo, već i mjesto gdje su se odvijali razgovori i zaljubljivanja, gdje se učilo i gdje su se rađala nova prijateljstva.

Opatija - Obilježavanje 60. obljetnice Gimnazije u Opatiji nastavljeno je izložbom na opatijskom Mrkatu, smještenom u autobusu linije 32. Na otvaranju izložbe Istaknuto je da legendarna „trisduja“ nije samo prijevozno sredstvo, već i mjesto gdje su se odvijali razgovori i zaljubljivanja, gdje se učilo i gdje su se rađala nova prijateljstva.

Ova jedinstvena postava rezultat je suradnje autorskog tima, predvođenog nastavnicom Ivanom Černeha i učenika četvrtih razreda GEK-a. Autori su kazali kako izložba slavi povijest škole te naglašava važnost mjesta poput autobusa broj 32 u formiranju identiteta škole. Postavljena u pokretnom prostoru, izložba pruža posjetiteljima priliku da doslovno kroče unutar školskih uspomena i iskuse jedinstvenu atmosferu putovanja do škole.

Obilježavanje obljetnice nastavlja se sutra svečanošću u Centru Gervais u 18 sati, objavljeno je na Facebook stranici Grada Opatije.

VIDEO

60. rođendan GEK-a proslavljen i u "trisduji"

Više sa portala poduckun.net ...