[VIDEO/FOTO] NA FMTU-u održan panel 'Mladi u turizmu': Nositelji promjena i inovacija u turizmu su mladi ljudi

Autor: Nikola Cvjetović 17.05.2023

Djelić atmosfere pogledajte u video prilogu i fotogaleriji...

Ika - Panel 'Mladi u turizmu' održan je danas na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. U okviru panela raspravljalo se o izazovima s kojima se mladi susreću u hrvatskom turizmu uslijed promjena u okruženju.

Ostvarenje konkurentnog, održivog i inovativnog turizma cilj je hrvatskog gospodarstva, a upravo su mladi nositelji promjena i inovacija. U suradnji sa Savjetom mladih Primorsko-goranske županije i našim Studentskim zborom, okupili smo istaknute stručnjake iz državnog, gospodarskog i turističkog sektora kako bismo odgovorili na pitanja o ostvarivanju konkretne budućnosti hrvatskog turizma, s posebnim naglaskom na mlade, istaknuto je ovom prilikom.

Na panel raspravi sudjelovali su Oleg Butković, potpredsjednik Vlade RH i ministar mora, prometa i infrastrukture, prof. dr. sc. Sandra Janković, dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Jelena Mrak, studentica diplomskog studija Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Josip Ostrogović, član uprave ACI-ja, dr. sc. Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarnera i Josip Tabula, specijalizant prodaje LRH. Voditelji panel diskusije bili su Matea Starčević i Luka Vrančić, a panel suorganiziraju Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Savjet mladih Primorsko-goranske županije i Studentski zbor FMTU.

VIDEO

Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu održan panel “Mladi u turizmu”

Više sa portala poduckun.net ...