[VIDEO/FOTO] Otvoren prvi specijalizirani sajam nekretnina Adriatic Expo @ Opatija

Autor: Nikola Cvjetović 27.05.2022

Što je još naš reporter zabilježio te što je istaknuo Adriano Požarić direktor sajma provjerite u nastavku...

Opatija - Vodeće hrvatske agencije, developeri i investitori okupili su se danas u hotelu Ambasador, na prvom specijaliziranom sajmu nekretnina Adriatic Expo na kojem je predstavljeno više od 1.000 nekretnina kao i aktualni stambeni i turistički projekti, a održana je i konferencija pod nazivom "Real Estate Trendovi".

Adriatic Expo na jednom mjestu okupio je neke od najvažnijih agencija za nekretnine, developere, konzultante i investitore, a predstavljeno je više od 1.000 dostupnih nekretnina, kao i neki od najvažnijih turističkih i rezidencijalnih projekata koji su trenutno u izgradnji poput Riva's Hotela & Resorta u Ičićima, zatim poslovno rezidencijalni projekt Tramontana u Opatiji, projekt luksuznih vila Sealleven u Ičićima, kao i Lioqa boutique resort s pet zvjezdica na otoku Ugljanu.

VIDEO

Kako su istaknuli organizatori Adriatic Expo je zamišljen kao jedinstveno mjesto na kojem posjetitelji imaju priliku saznati sve ono što ih zanima kada se radi o investicijama u nekretnine. Tu je osobni susret s agencijama koje ih mogu savjetovati oko kupnje ili prodaje nekretnine ili preuzeti vođenje tih poslova. Predstavljaju se i konzultantske kompanije, kao i one koje se bave upravljanjem i održavanjem nekretnina, pa će sajam biti prilika za nove poslove i kontakte, stvaranje jasnije slike o stanju na tržištu i aktualnim trendovima.

Organizator sajma Adriatic Expo je tvrtka Info Lab Mediji, koja u svojem portfoliu ima nekoliko značajnih projekata. Izdavač je časopisa Turizam info te organizator visoko profesionalnih B2B sajmova za sektor turizma i hotelijerstva - HoReCa Adria i Relax Adria.

Sajam se održava i sutra 28. svibnja od 10 do 16:30 sati, a za posjet sajmu ulaznice se mogu kupiti na stranici www.adriaticexpo.com.

Što još naš reporter zabilježio te što je istaknuo Adriano Požarić direktor sajma provjerite u nastavku...

U Opatiji otvoren prvi specijalizirani sajam nekretnina Adriatic Expo

Više sa portala poduckun.net ...