[VIDEO/FOTO] Počeo je 16. Festival čokolade u Opatiji!

Autor: Kristina Tubić 11.11.2022

Festival_cokoloade_opatija_2022__4_

Čokolada će se ovih dana naći i na menijima opatijskih restorana te u ponudi gradskih kavana, ali i u posebno osmišljenim tretmanima spa&wellness centara.

Opatija - Građani i posjetitelji Opatije do nedjelje mogu uživati u prigodnoj ponudi „slatkih užitaka“ osmišljenih posebno za ovu manifestaciju.

Festival_cokoloade_opatija_2022__3_

Središnje mjesto festivala je sajam „Čokoladna čarolija“ u Centru Gervais, u kojem se mogu pogledati i kupiti proizvodi više od dvadeset „craft“ proizvođača čokoladnih slastica, a novost su OPG-ovi s paletom proizvoda od čokolade, koji su se smjestiti na prvom katu. Centar Gervais danas je otvoren do 21 sat, sutra, u subotu od 9 do 21 sat te u nedjelju od 9 do 19 sati.

Festival_cokoloade_opatija_2022__1_

Čokolada će se ovih dana naći i na menijima opatijskih restorana te u ponudi gradskih kavana, ali i u posebno osmišljenim tretmanima spa&wellness centara.

- Opatija i čokolada već su više od desetljeća i pol neraskidivo vezani, a Festival čokolade ubraja se u naše najiščekivanije i najbolje posjećene manifestacije. Ove godine u nešto ranijem terminu, festival će biti ukusna i uzbudljiva uvertira za raskošni Advent u prosincu. Bit će to slatki početak atraktivnih događanja koja nas očekuju do kraja godine, uz nebrojene „izazove za nepce“ na unikatnoj i nenadmašnoj ponudi Čokoladne čarolije, ali i bogati popratni program, kazala je direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić.

Program Festivala čokolade provjerite OVJDE.

Počeo je 16. Festival čokolade u Opatiji!

Više sa portala poduckun.net ...