[VIDEO/FOTO] Tko je Veso? ŠČovjek koji je traktorA vozio po crvenom tepihu Dore

Autor: Marin Aničić 25.02.2023

Najpoznatiji traktor u Hrvata

U komunikaciji s Mrletom, Veso je natuknuo da imaju i traktor što je Mrleta iznenadilo, a kao čovjek koji funkcionira u trenutku Mrle mu je predložio da se s traktorom zajedno s Letom 3 pojave i na Dori.

Lovran - Razgovarali smo s Veseljkom Popeškićem Vesotom, legendom iz Lovranske Drage koji nam je ispričao kako je došlo do suradnje njihove karnevalske skupine i Leta 3. Pored prvog traktora koji se u povijesti Dore pojavio na crvenom tepihu sa znakom ŠČ, Veso nam je otpjevao refren pobjedničke pjesme, za koju kaže da ne samo on nego i cijela grupa zna napamet jer su ju izveli sigurno već 1000 puta.

Ukratko, kako se društvo iz Lovranske Drage svake godine maškara i izabere aktualnu temu odlučili su se za famozni traktor i nastup letovaca s pjesmom Mama ŠČ na Dori. Kako je datum Lovranske maškarane povorke padao na datum nakon izbora za pjesmu Eurovizije, a upravo ta povorka je ona na kojoj se tradicionalno pojavljuju Veso je smatrao da ne bi bilo uredu da se ne konzultiraju s Letom 3 te da traže odobrenje za svoj performans. Tim povodom je kontaktirao masterminda grupe Let 3, Damira Martinovića poznatijeg kao Mrleta koji se čudio što ga uopće zove i da je to super da su ih se sjetili.

U komunikaciji Viberom, Veso je natuknuo da imaju i traktor što je Mrleta iznenadilo, a kao čovjek koji funkcionira u trenutku Mrle mu je predložio da se s traktorom zajedno s Letom 3 pojave i na Dori.

Promptno reagiravši odmah je sve dogovorio s produkcijom HRT-a i društvo s traktorom iz Lovranske Drage je dobilo zeleno svjetlo za crveni tepih, a Mrle se pobrinuo da grupa dobije i odgovarajuće rekvizite ŠČ što smo mogli vidjeti uoči festivala. Detalje o suradnji, komunikaciju Mrleta i Vesota preko Vibera možete pogledati u našem razgovoru koji smo napravili s Veseljkom Popeškićem Vesotom.

VIDEO

Trakor ŠČ

Više sa portala poduckun.net ...