Wine EnoGASTRO VIP Event: Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastro znalaca

Autor: Ivana Grabar 13.03.2022

event_2019

Oživimo i unaprijedimo zajednički ugostiteljstvo - turistički sektor

Kastav - Uspješna međunarodna konferencija gastro znalaca i ove godine otvara svoja vrata i najavljuje niz uspješnih evenata.

Nakon uspješnih pet godina organiziranih susreta na čelu s Dantesom Begićem i ove godine nastavljaju se eventi s ciljem da se pomogne turističkim djelatnicima da svoju uslugu i ponudu dignu na što viši nivo.

zadar_3

Osnovni cilj ove međunarodne konferencije je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača s ugostiteljsko-turističkim sektorom.

Kako bi taj cilj ostvarili Wine EnoGASTRO Vip Event će i ove godine na pet lokacija okupiti vrhunske enologe, vinare, edukatore i vodeće lokalne proizvođače kako bi ih povezali s ugostiteljima, hotelijerima i turističkim djelatnicima.
Šestu godinu za redom goste očekuju prezentacije odličnih govornika, sommeliera, chefova i ugostitelja.

Od poznatih imena svakako treba istaknuti Miru Šemić, Marija Meštrovića, Renata Todesca, Manuelu Maras, Maria Majcena, Josipa Oriškovića, Tomislava Razumovića, Davida Hrkača, Zvonimira Pelka i mnoge druge.

y_9

Uz chefove hotela domaćina (Falkensteiner hoteli Iadera i Borik, hotela Amphora, Westin, Bonavia Plava Laguna i Marina & Hotel Nautica) gostovati će i mnogobrojni restorani i njihovi chefovi – kao što su Brasseria on 7 i Zinfandel iz Splita, Foša iz Zadra, restorani Hotela Baška Voda, Konoba Ribica Rijeka, Maškovića Han, Marina Punat, Konoba Loznati sa Cresa, Konoba Rino iz Momjana, Konoba Kala sa Brača i mnogi drugi.

Na svakom eventu prezentirat će se regija u kojoj se event održava s naglaskom na bogatu enogastronomiju i kulturu a prvi u nizu očekuje nas Zadar gdje konferencija gostuje 15. ožujka u prekrasnom hotelu Falkensteiner Hotel&Spa Iadera*****

Nakon eventa u Zadru slijede:
- Split 17.ožujka - Hotel Amphora****
- Zagreb 24. ožujka - Hotel Westin Zagreb*****
- Rijeka 29. ožujka - Hotel Bonavia Plava Laguna****
- Novigrad 31. ožujka – Marina & Hotel Nautica****

Vjerujemo kako će i ove godine Wine EnoGASTRO Vip Eventu biti uspješni te da će doprinijeti poboljšanju znanja i kvalitete usluge i ponude našeg turističkog i ugostiteljskog sektora.

Više sa portala poduckun.net ...