Završen očevid teške prometne nesreće u tunelu Učka, preminula i treća osoba

Autor: Portal Poduckun 06.12.2023

Vozač je zbog brzine znatno veće od propisane izgubio nadzor i udario u prometnu signalizaciju, a potom i u prometni otok naplatne postaje.

Učka - Dvije su osobe poginule, a dvije su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 19 sati na izlazu iz tunela Učka. Jutros je u KBC-u Sušak preminula i treća osoba, 25-godišnji državljanin Srbije.

Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao automobilom, bosanskohercegovačke registracijske oznake, iz pravca Rijeke prema Vranji brzinom većom od propisane. Izlaskom iz tunela i dolaskom do zavoja u desno, vozač nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste, već je skrenuo u lijevo i udario u prometnu signalizaciju, a potom i na dio prometnog otoka naplatne postaje.

Nesreća se dogodila pokraj naplatnih kućica

Na mjestu događaja preminula su dva putnika, 37-godišnji i 27-godišnji državljani Bosne i Hercegovine. Njihova tijela su po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezena na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Trenutno se u bolnici nalazi još samo vozač nad kojim će se provesti kriminalističko istraživanje kada će to biti moguće zbog njegovog zdravstvenog stanja.

Više sa portala poduckun.net ...