Zvijezdana Klobučar Filčić nova je direktorica turističke zajednice Općine Lovran

Autor: Andrea Načinović 11.07.2022

wp-content/uploads/2018/02/lovran-zrak-2018.jpg

- U ovoj sam turističkoj destinaciji rođena i odrasla te mi je i osobno prioritet dati sve od sebe da ju dignemo na viši nivo, da stvorimo nove turističke pakete, novi proizvod te tako doprinesemo boljitku cijele zajednice – svim turističkim subjektima u Lovranu, istaknula je Klobučar Filčić.

Lovran - Zvijezdana Klobučar Filčić odlukom turističkog vijeća Općine Lovran od 27. lipnja po provedenom javnom natječaju izabrana je na mjesto direktorice Turističke zajednice Općine Lovran na razdoblje od četiri godine, javili su iz općine Lovran. Zvijezdana je godinama vodila „Kulturno ljeto u Lovranu“, tečno se služi njemačkim, talijanskim i engleskim jezikom, vodila je vlastitu turističku agenciju, a u posljednje vrijeme je radila za njemački TUI. Građani je ipak najviše pamte po njenoj ulozi predsjednice Puhačkog orkestra Lovran.

- Moje obrazovno polje usko je vezano uz destinacijskih menadžment u okviru koga predmeta sam i diplomirala na Fakultetu za turistički i ugostiteljski menadžment, te obranila rad pod nazivom: Razvoj turizma Lovrana – aktualni problemi i moguća rješenja. U ovoj sam turističkoj destinaciji rođena i odrasla te mi je i osobno prioritet dati sve od sebe da ju dignemo na viši nivo, da stvorimo nove turističke pakete, novi proizvod te na taj način doprinesemo boljitku cijele zajednice – svim turističkim subjektima u Lovranu, istaknula je Klobučar Filčić.