Uskoro se otvara novi Hilton hotel u Opatiji pod brendom Curio Collection by Hilton i traži zaposlenike u svim operativnim odjelima

Autor: Portal Poduckun 09.03.2024

Hotel će uz 54 sobe i apartmana imati krovnu terasu za sunčanje s bazenom i barom.

Opatija - Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton, prvi je hotel pod Curio brendom u Hrvatskoj, a otvaranje je planirano ovog proljeća u popularnom ljetovalištu Opatiji.

Hotel će uz 54 sobe i apartmana imati krovnu terasu za sunčanje s bazenom i barom za opuštanje gostiju s pogledom more i centar. Uz bazen na krovu hotela, hotel će imati i zatvoreni bazen s SPA centrom i bogatom ponudom raznovrsnih tretmana.

Za poslovne goste dostupne su sobe s opremljenim radnim prostorom, hotelski višenamjenski prostor za sastanke od 100 četvornih metara za održavanje raznih poslovnih sastanaka, a posjetiteljima će biti dostupno i više od 50 parkirnih mjesta.

Hotel počinje s radom na proljeće ove godine, a u tijeku je zapošljavanje na svim pozicijama operativnih odjela.

Svi zainteresirani koji bi željeli postati dio Hilton tima i ostvariti karijeru u hotelu 5 zvjezdica koji će biti otvoren tijekom cijele godine, mogu poslati životopis i prijavu putem e-maila
careers@keighthotel.com.

Trenutno tražimo zaposlenike za pozicije operativnih odjela:
- odjel hrane i pića,
- odjel domaćinstva,
- odjel tehnike,
- recepcija.

Što nudimo:
- mogućnost za profesionalni razvoj i napredovanje,
- posao u inovativnom i poticajnom okruženju,
- stjecanje iskustva uz iskusne i stručne mentore,
- rad u ambicioznom timu profesionalaca,
- okruženje koje poštuje najviše standarde hotelijerstva,
- kao član tima imate mogućnost putovanja i rezervacija Hilton hotela diljem svijeta po pristupačnim cijenama kroz Go Hilton Team Member travel program.

Više sa portala poduckun.net ...