[FOTO] Dvostruko slavlje ribolovca Luke Hajdaraja

Autor: Kristina Tubić 17.04.2023

Luka Hajdaraj, član SRD Kantrida (Rijeka) dvostruki je županijski prvak u sportskom ribolovu iz usidrene brodice u kategoriji U21. Luka je na natjecanju u Lovranu osvojio zlatne medalje u pojedinačnom dijelu natjecanja i u ekipnom zajedno s bratom Teom Hajdarajem.

Lovran - Luka Hajdaraj, član SRD Kantrida (Rijeka) dvostruki je županijski prvak u sportskom ribolovu iz usidrene brodice u kategoriji U21. Luka je prvenstvo u organizaciji SŠRM PGŽ, čiji je domaćin bio ŠRD Zubatac iz Lovrana, osvojio zlatne medalje u pojedinačnom dijelu natjecanja i u ekipnom zajedno s bratom Teom Hajdarajem. Na natjecanju je sudjelovalo 20 ribolovaca među kojima i tri djevojke.

Lovilo se 5 sati po promjenjivom vremenu – jugu, kiši, suncu… Ulovljeno je 250 riba ukupne težine 18 887 grama. Najteža riba bio je arbun od 296 grama, a ulovio ga je Teo Hajdaraj iz SRD Kantride. Delegat natjecanja bila je Savica Dešković, a glavni sudac Julijana Rumora.

Rezultati:
POJEDINAČNO:

1. LUKA HAJDARAJ, SRD Kantrida Rijeka, 2. LEON BAJČIĆ, SRD Lovrata Krk, 3. ANTONIO REK, SRD Tunera Jadranovo
EKIPNO:
1. SRD Kantrida Rijeka - Luka i Teo Hajdaraj, 2. ŠRD Lovrata Krk - Leon Bajčić i Tomas Lukarić, 3. SRD Tunera Jadranovo -Davida Gojković Jurotić i Antonio Rek

Održano županijsko prvenstvo u sportskom ribolovu iz usidrene brodice u kategoriji U21 @ Lovran

Više sa portala poduckun.net ...