[FOTO/VIDEO] Prigodnim druženjem obilježeno 50 godina Streljačkog kluba DVD Opatija

Autor: Marin Aničić 01.12.2023

Što smo zabilježili na druženju provjerite u priloženoj fotogaleriji i video prilogu...

Opatija - U Atomskom skloništu, prostoru Streljačkog kluba DVD Opatija obilježena je 50. godišnjica od osnutka jednog od trofejnijih opatijskih sportskih klubova. Tijekom pola stoljeća kroz ovaj klub je prošlo oko 500 članova, a kao jedan od prvih prvoligaških klubova u Opatiji SK DVD Opatija nizao je brojne uspjehe. Iako se ovaj sport od samog osnutka kluba tehnološki jako razvio, posljednjih 10 godina je klub jači nego ikad.

Na samom otvorenju se uzvanicima obratio i gradonačelnik Fernando Kirigin koji je natuknuo da bi nakon bazena trebalo početi razmišljati i o boljim uvjetima za streljaštvo jer kako Dragan Čakardić Koko, predsjednik i osnivač kaže, osim prostora, potrebni su im i bolji uvjeti treniranja, a to uključuje i elektroničke mete koje su vrlo skupe, a u ovom sportu su postale standard.

Skup je pozdravio i Dragutin Galina , predsjednik Sportskog saveza Grada Opatije koji je također istaknuo da se ovaj klub oduvijek isticao vrhunskim rezultatima.

Nakon pozdravnih govora i kratke povijesti kluba koju je pročitala voditeljica Dolores Vlahov Paulić¸ Dragan Čakardić je rezao tortu, a skromno slavlje ovog samozatajnog kluba završilo se neformalnim druženjem uz zakusku.

VIDEO

Prigodnim druženjem obilježeno 50 godina Streljačkog kluba DVD Opatija

Više sa portala poduckun.net ...