[FOTO/VIDEO] U SRD-u Zubatac proslavljeni povijesni sportski rezultati

Autor: Nikola Cvjetović 10.10.2023

Škec je istaknuo kako će dogodine klub biti bogatiji za još pokojeg novog hrvatskog reprezentativca, koji će se pridružiti već poznatim jakim ribolovnim snagama iz Lovrana koji su se proslavili i na svjetskim smotrama.

Lovran - Lovranski ribolovci, članovi SRD Zubatac, okupili su se u lovranskoj lučici kako bi proslavili još nekoliko, za njihov klub, povijesnih sportskih rezultata. Na nedavno održanom Prvenstvu Hrvatske za kategoriju juniora do 16 godina u disciplini lov štapom s obale njihov član Patrik Uhač postao je prvak države.

Njegov momčadski kolega Luko Pavičević osvojio je treće mjesto, a zajedno su postali momčadski prvaci države u kategoriji juniora do 16 godine. Ivica Škec, tajnik i trener te voditelj škole ribolova SRD Zubatac naglasio je kako je ovo jedan od povijesnih uspjeha i kako ga veseli što će dogodine klub biti bogatiji za još pokojeg novog hrvatskog reprezentativca, koji će se pridružiti već poznatim jakim ribolovnim snagama iz Lovrana koji su se proslavili i na svjetskim smotrama.

VIDEO

U SRD-u Zubatac proslavljeni povijesni sportski rezultati

Više sa portala poduckun.net ...