NK Draga poslao priopćenje uoči revijalne utakmice između domaćina i "Rijeke"

Autor: Nikola Cvjetović 15.04.2024

Ulaz za publiku otvara se u 15 sati.

Mošćenička Draga - Nogometni klub Draga, koji slavi 100. rođendan, poslao je priopćenje za javnost povodom održavanja revijalne nogometne utakmice između NK "Draga" i HNK "Rijeka", koja će se održati u srijedu 17. travnja na nogometnog igralištu Slatina u Mošćeničkoj Dragi.

- Poštovani posjetitelji i navijači, u srijedu se u Mošćeničkoj Dragi ulaz za publiku otvara u 15:00 h. Zbog ograničenog broja parkirnih mjesta i ulaznica, molimo vas da dođete na vrijeme kako biste mirno i bez stresa zauzeli svoje mjesto. Ne inzistirajte na ulasku vozilom u centar već pokušajte potražiti mjesto na
perifernim parkiralištima. Ulaznice se prodaju isključivo na ulazu na dan utakmice. Na ulazu će se provoditi pregled posjetitelja te vas molimo da se poštedite neugodnosti i ne pokušavate unijeti predmete koji nisu u skladu sa Zakonom o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima. U gledalištu zbog relativno malog kapaciteta nastojte biti obzirni prema ostalim gledateljima, ne zaklanjajte pogled manjima i slabijima, te svojim ponašanjem ne dovodite u opasnost ostale posjetitelje. Po završetku te izlasku iz kruga igrališta budite strpljivi zbog potencijalne gužve te oprezni u prometu da mirno i sigurno stignete svojim domovima, stoji u priopćenju organizatora, NK "Draga".

Više sa portala poduckun.net ...