Nogometaši „Halubjana“ dočekuju „Dragu“

Autor: Nikola Cvjetović 28.04.2023

Foto: arhiva

„Halubjan“ igra pod imperativom pobjede na domaćem terenu u subotu (29. travnja) od 17 sati u 22. kolu 4. NL NS Rijeka protiv „Drage“. Derbi 1. ŽNL-e igra se u Vrbovskom u nedjelju (30. travnja) od 17 sati – domaćini dočekuju „Mune“.

Viškovo – Nogometaši „Halubjana“ u subotu (29. travnja) s početkom u 17 sati na domaćem terenu dočekuju „Dragu“. Lideri s Viškova u 22. kolu Četvrte NL NS Rijeka u utakmicu ulaze pod imperativom pobjede jer im za vratom puše „Rovinj“ sa samo dva boda manje. Nogometaši „Rovinja“, nalaze se u istoj situaciji, na domaćem terenu igraju s „Klanom“. Svi susreti ovog kola igraju se u subotu od 17 sati, a osim navedena dva para, snage će odmjeriti: Mladost (F)– OŠK Omišalj, Zamet – Otočac, Borac – Banjole, Gospić 91 – Novalja, Veli Vrh – Lokomotiva.

Pet kola prije kraja sezone nogometaši „Lovrana“ u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi imaju više-manje riješenu situaciju. Međutim, trebaju ostati pribrani i nastaviti pobjeđivati žele li postati prvaci lige. Lovranci ove nedjelje (30. travnja) kod kuće dočekuju „Lošinj“, a susret je zakazan u 17 sati. Derbi 14. kola 1. ŽNL-e igrati će se Vrbovskom od 17 sati. Snage će odmjeriti domaćini s „Munama“, odnosno trećeplasirana i drugoplasirana momčad prvenstva. Nogometaši „Muna“ u posljednjem kolu doživjeli su minimalan poraz od „Lovrana“, a dogodi li im se ponovno negativan rezultat, nakon ovog kola pasti će na treće mjesto ligaške ljestvice. Svi susreti kola igraju se u nedjelju (30. travnja) s početkom u 17 sati, a sastaju se i: Rab – Rikard Benčić, Goranin – Rječina, Omladinac Vrata – Vihor.

Više sa portala poduckun.net ...