[FOTO] Opatijska skijašica Dea Šepić pozvana u dječju reprezentaciju

Autor: Nikola Cvjetović 25.01.2024

Lukas i Dea Šepić

Proteklog vikenda Dea Šepić je na PH u Austriji osvojila broncu i srebro u veleslalomskoj i slalomskoj utrci, dok se njezin brat Lukas Šepić okitio srebrima u Kupu Nikole Jurkovića i Kupu Jaska.

Opatija - Opatijska skijašica Dea Šepić, članica SK "Rijeka", koja je trenutno druga u ukupnom poretku CRO SKI-a u kategoriji mlađih kadetkinja do 14 godina, pozvana je u dječju reprezentaciju Hrvatske koja će nastupiti od 27. siječnja do 3. veljače na međunarodnoj utrci Alpe Cimbra Fis Children Cup u talijanskom skijalištu Folgarija.

Naime, proteklog vikenda u austrijskom Weinebenu održalo se natjecanje CRO SKI-a u kategoriji djevojčica i dječaka te kadetkinja i kadeta. Utrka je bila i službeno Prvenstvu Hrvatske u slalomu za kadetkinje i kadete, a Dea Šepić osvojila je 2. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja. Dan kasnije, na PH u veleslalomu za kadetkinje i kadete, Dea je osvojila brončanu medalju. Njezin brat Lukas u utrci za djevojčice i dječake Kup Jaska i Kup Nikole Jurkovića osvojio je dvije srebrne medalje.

I dok će Dea ovog vikenda otići put Folgarije, Lukasa očekuje međunarodna utrka za djevojčice i dječake Biberon u Italiji od 30.01 do 03.02 , a već dan nakon i utrka u Kranjskoj Gori za pokal Roka Petrovića.

Opatijska skijašica Dea Šepić pozvana u dječju reprezentaciju

Više sa portala poduckun.net ...