[U OKU KAMERE] Ribolovci ŠRK Ičići, Petra Raspudić i Martin Vozila, ekipni su pobjednici 14. Liburnija kupa

Autor: Nikola Cvjetović 07.09.2023

U pojedinačnoj konkurenciji slavili su Leon Varlamov (ŠRK Ičići) među dječacima i Petra Raspudić (ŠRK Ičići) među djevojčicama.

Ičići – Petra Raspudić i Martin Vozila, članovi ŠRK Ičići, ekipni su pobjednici 14. Liburnija kupa, natjecanja u ribolovu za junior što se proteklog vikenda održalo u Ičićima. Na natjecanju je nastupilo 13 dječaka i 9 djevojčica do 12 godina, a u pojedinačnoj konkurenciji slavili su Leon Varlamov (ŠRK Ičići) među dječacima i Petra Raspudić (ŠRK Ičići) među djevojčicama.

Na natjecanju, koje je organizirano u sklopu škole ribolova, nastupili su uz domaćine iz ŠRK Ičići i njihovi kolege iz SRD Zubatac iz Lovrana, SRD Jadran iz Opatije i SRD Preluk iz Matulja. Ukupno je ulovljeno 100 riba, ukupne težine 3.446 grama. Najveću ribu od 92 grama ulovio je Luka Đuran iz kluba domaćina.

Na drugo mjesto u ekipnoj konkurenciji plasirali su se Deni Sandalj i Deni Galić (SRD Zubatac), a treći su bili Leon Varlamov i Manuel Vozila (ŠRK Ičići 4).

Iza Petre Raspudić, u konkurenciji djevojčica, na drugom mjestu natjecanje je završila Petra Diraka (SRD Preluk), a treća je bila Anika Nežić (ŠRK Ičići 3).


Na drugo mjesto u konkurenciji dječaka plasirao se Mihael Basan (SRD Zubatac Lovran 1), a Martin Vozila (ŠRK Ičići 4) bio je treći.

Natjecanje je završeno zakuskom i podijelom priznanja najuspješnijima.

Više sa portala poduckun.net ...