Tjedni retrovizor

Tjedni retrovizor

Tjedni retrovizor

Ovoga tjedna, jedinstveno blagdansko izdanje tjednog retrovizora donosimo u utorak, budući da je ponedjeljak bio druga nedjelja. Znate već, blagdani i sve to….
Al’ Uskrs nam je najmanja od svih ”briga” koje su nas pratile proteklog tjedna, jer stigao je točno tri dana poslije prvog aprila i isto toliko od otvaranja ”Malog Quoruma”. Istina, datumi se preklapaju, ali nije šala – ako još niste čuli, kultni klub ponovo živi.
Aprilililili!
She just goes a little mad sometimes. We all go a little mad sometimes. Haven’t you?
[Ona samo ponekad malo poludi. Svi ponekad malo poludimo. Vi ne?]

Norman Batesk – Psiho
Eto, dužni smo demanti naše prvoaprilske šale koja je bila najčitanija vijest ovog portala od… Pa, od ikada, s gotovo tisuću ”unique” pogleda u dva dana.
Prenijeli su je i brojni drugi kolege s ostalih regionalnih i ne toliko regionalnih, pa za opću kulturu konstatiramo: motel Bates svratište je iz kultnog ”Psiha”, a njegov CEO Norman Bates je ludi ubojica pod tušem. Oni, dakle, najvjerojatnije ipak neće preuzeti LRH.
Mr. Jajalo
Potecite žurno i javite njegovim učenicima, i Petru, da je ustao od mrtvih.
Autor nepoznat
Nije se, zapravo, dogodilo ništa spektakularno. Ustali smo se, prejeli, prilegli, ustali, prejeli, prilegli, ustali, prilegli i kad smo slijedeći put ustali Uskrs je već prošao…
Inače, količina razbijenih jaja toga dana ovaj blagdan uzdiže visoko na ljetstvici feminističkih praznika. A i Playboyev zec je uletio u priču pa bi moglo postat još i zanimljivo…
Konstatiram da imamo kvorum…
Quorum je muški miris predstavljen 1982. godine. Otvara se aromama kima, bergamota, artemizije, limuna i grejpa, nadovezujući pačuli, jasmin, bor, sandalovinu, ciklamu i karanfil u srcu. Donje note uključuju kožu, duvan, mahovinu i amber.
Punmiris.com
Eto, nije riječ o sjednicama gradskih vijeća nego o zasjedanjima i zastajanjima svih onih željnih klupskog provoda koji to odsad mogu potražiti na novom-starom mjestu.
Al’ nećemo dijeliti ”spoilere” – odite sami i vidite ”š’a ima”.
Davor Žic
Vezane vijesti:
Tjedni retrovizor – vol.1
Tjedni retrovizor – vol.2
Tjedni retrovizor – vol.3
Tjedni retrovizor – vol.4
Tjedni retrovizor – vol.5

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net