VIDEO: Let's rock Volosko – večeras počinje rokanje

lets_rock_volosko_2011-1…po završetku koncerta zabava se seli u Mali Quorum – vrata se otvaraju u 23 sata, upad je besplatan…
…Let’s rock Volosko je kulturno-umjetnička manifestacija koja je nastala 2009. godine odlukom skupine mladih iz Opatije…

Volosko – Nakon prošlogodišnje zabrane, udruga ” Boem” dobila je zeleno svijetlo za održavanje još jednog po redu Let’s rock Volosko.
Volosko će zarokati 8. kolovoza s početkom u 20 sati, a rokati će slijedeći bendovi: Alarm, Qrba, Eksplozija, No Army, Tandemi prošlog sjećanja, CKD, Muhe bez glave, Cirkus, Sida, 4 Toasted Pancakes i Carmina Puttana. Koncert će se održati na platou Vaterpolo, a istovremeno će se održati i izložba ojoMAGico i udruge Kreatura!
Inače, Let’s rock Volosko je kulturno-umjetnička manifestacija koja je nastala 2009. godine odlukom skupine mladih iz Opatije i okolice koji su organizirali koncert u spomen pokojnom prijatelju. Na koncertu su svirali mladi bendovi iz Opatije i okolice te je obilježen ugodnom atmosferom i zabavom što je dokazano pozitivnim reakcijama publike i medija. Ohrabreni uspjehom koncerta osnivaju udrugu “Boem” sa sjedištem u Opatiji radi jednostavnije organizacije budućih manifestacija i aktivnosti. Iako je udruga u međuvremenu organizirala razne događaje, osnovni cilj joj je ostao organizacija koncerta u Voloskom koji se tradicionalno organizira 8. kolovoza.
Po završetku koncerta zabava se seli u Mali Quorum. Vrata se otvaraju u 23 sata, upad je besplatan, a poklanjati će se festivalske ulaznice za nadolazeći Fall festival, koji se održava u Rijeci od 25 do 28. kolovoza.
lets_rock_volosko_2011-2
32. RI ROCK 2010. – Muhe bez glave

Serena Calderara / Liburnija.net
Vezane vijesti:
VIDEO: Volosko će opet zarokati
Let’s Rock Volosko ponovo na repertoaru
Reagiranje: Otkazan drugi ”Let’s rock Volosko”
Reagiranje: U nadi za bolje Volosko
Tjedni retrovizor
FOTO, VIDEO: Mirni prosvjed – ‘Hoćemo svirati, a ne profitirati’ @ Volosko

error: Content is protected !!