VIDEO: Poznati izvođači na Barufama

mario_furka…i ove godine održat će se kul ”mini SF konvencija” nazvana ”BarufeKON”…
…kao zagrijavanje za festival poslužit će koncerti u Malom Quorumu, prvi već večeras…

Opatija, Volosko – Bliže nam se Barufe. Ovaj poznati festival alternativne glazbe održat će se 27. i 28. svibnja na opatijskoj Ljetnoj pozornici, a već je poznata i potpuna lista bendova koji će na njima nastupiti.
Najpoznatije ime festivala svakako su britanski punkeri The Exploited, uz koje će nastupiti TBF, Macka B, Atheist Rap, Father, Belfast Food, Gufsoni, Stillness, Las Balkanieras, Kandžija i Krankšvester, Dub El Rdk, Hesus Attor, S3ings, Erotic Biljan & His Heretics, E.N.D., Ruiz, Grč, Brujači, Kiper, Brain Production, New Level, Grred Breed, Ventil Ex, Delta, Monox, Krematorium, Timbe i Bauk Squad te Balance Crew.
Na stageu nazvanom Raspad sistema nastupit će mladi i neafirmirani bendovi iz čitave Hrvatske – The Cowmonkeys, No More Idols, Bastor, Black Orange Box, Antitodor, Mighty Zazuum, Ignor , Punčke, Rampl, Pullover, Condor Skye, Droid, Pištolj na gumene metke, Electric zare, Eksodus i Moskva, koji su odabrani putem natječaja na koji se prijavilo čak 63 benda.
Sve zajedno, tijekom dva dana Barufa pozornicom će prodefilirati 44 benda, a uvertiru u događaj dat će SF konvencija ”BarufeKON” koja će se održati 26. svibnja. Uz prezentaciju Liburnicona i neizostavne SF igre, kvizove i filmske projekcije, te nastup Američkog modernog cirkusa, koncerte će održati Tandemi prošlog sjećanja, Mario Furka i Štićenici, The Pontiacs i Onli TU.
Ulaz na ”BarufeKON” je besplatan, a ulaznice za Barufe u prodaji su po cijenama od 100 kuna za jednodnevnu te 150 kuna za dvodnevnu kartu.
No, i prije samih Barufa bit će prilike da iskusite čari ovog alternativnog festivala, i to putem svirki u Malom Quorumu. Već ovog petka, dakle danas, održat će se prva ”predbarufantska fešta” na kojoj će nastupiti Mario Furka i Štićenici te The Pontiacs.
Ulaz je besplatan, a posjetitelji će biti i u prilici osvojiti nekoliko ulaznica za ”Barufe”.
Mario Furka i Štićenici – Prva Ljubav

Ivan Mellor / Liburnija.net
Vezane vijesti:
VIDEO: Svašta nešto @ Mali Quorum
AUDIO: Novosti iz Malog Quoruma
Barufe se održavaju po planu @ Opatija
VIDEO: Spremna VIII. epizoda Barufa @ Opatija
FOTO: Memories remain… @ Mali Quorum
FOTO: Hobbiton – the truth is out there…
A sad nešto potpuno drugačije @ Mali Quorum
Božićni party Akcije mladih napunio Quorum
From dusk till dawn @ Mali Quorum
Mali Quorum ponovo ‘’svira”
FOTO: Bilo jednom na Tošini… pogled unatrag
Tandemi prošlog sjećanja @ Mali Quorum
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!