FOTO: Usne harmonike 'rasturile' Crekvinu @ Kastav

svang_sm…svojim dinamičnim scenskim nastupom i repertoarom izvorne glazbe koju sastav sam sklada, Sväng zapanjuju i oduševljavaju publiku širom svijeta – a upravo tako bilo je i u Kastvu…
…a kako ‘izgleda’ glazba Svänga zaleđena i pretvorena u fotke, pogledajte u foto galeriji koju je za vas posnimio Damir Zamaklar…
Kastav – Koncert Svänga, kvarteta glazbenih virtuoza iz Finske koji svoju čaroliju stvaraju na usnim harmonikama, oduševio je prepnu kastavsku Crekvinu.
Kastav – Koncert Svänga, kvarteta glazbenih virtuoza koji svoju čaroliju stvaraju na usnim harmonikama, oduševio je prepnu kastavsku Crekvinu.
Još jedna u nizu, glazbenih, poslastica koju je pripremila ekipa Kastafskog kulturnog leta pokazala se je kao pogodak – u sridu. Eero Turkka, Eero Grundström, Pasi Leino i Jouko Kyhälä dokazali su da usnjak ne funkcionira samo u jednostavnim blues / rock stvarima, nego da upravo usna harmonika može biti instrument koji stvara ozbiljnu glazbu.
– Ovo je naš prvi koncert u hrvatskoj, dvadeseti u inozemstvu, ovo je jedno od ljepših, ne ovo je defiitivno najljepše mjesto gdje smo do sada nastupali, oduševljeno su rekli dečki iz kvarteta.
Dinamičan scenski nastup, ekipice iz Svänga, dodatno je začinio još jednu izvrsnu kastafsku glazbenu praizvedbu.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: Damir Zamaklar
Vezane vijesti:
FOTO: Zijah Sokolović i Jasna Bilušić @ Kastav
Ona, on i vi @ Kastafsko kulturno leto
FOTO: Neno Belan & Fiumens ‘zapalili’ Crekvinu
FOTO: Kastafska publika oduševljena predstavom ‘Crnac’
VIDEO: Neno Belan & Fiumens – Ritam tvojih koraka
FOTO: Iz Kastva uživo za cijelu Hrvatsku
FOTO, VIDEO: Jedan peteh i petsto veseleh @ Kastav
FOTO, VIDEO: Glazbena priča ljubavi i prijateljstva @ Kastav
VIDEO, FOTO: Ulicama Kastva zavladala kultura
FOTO: ‘U krilu majke Kastva’

error: Content is protected !!