[VIDEO] HTV-ov Dnevnik premijerno prikazao videospot „Mama ŠČ!“

Autor: Sanja Tumara 12.03.2023

Spot „Mama ŠČ!“ snimljen je u Zagrebu, režirao ga je Radislav Jovanov Gonzo, a uz Let 3, u njemu se pojavljuje glazbenica i drag umjetnica Jovanka Broz Titutka sa svojim plesačicama.

Rijeka – Kad se u središnjem Dnevniku HRT-a čuje „Mama kupila traktora, ŠČ!“, jasno je da ŠČ-manija nije zaista nikoga poštedjela. Naime, upravo je u Dnevniku premijerno prikazan videospot Leta 3 za pjesmu „Mama ŠČ“ s kojom će Letovci predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu u Liverpoolu. Jedan je to od najiščekivanijih naših spotova i to ne samo u Hrvatskoj, nego i puno šire. Pokazalo se - s razlogom!

Redatelj spota dobro je znani Radislav Jovanov Gonzo koji s Letom 3 surađuje već godinama, a autor je mnogobrojnih glazbenih i reklamnih spotova, dokumentaraca, filmova.

Čarobni ŠČ je štit

- Dovoljno je reći – Gonzo. A mi smo uvijek na strani dobroga. Nije dobro da klimatski poremećaji koji nas okružuju kroje budućnost generacija koji dolaze, na to upozoravamo, kao kao i na druge probleme, rekao je Zoran Prodanović Prlja.

- Čarobni ŠČ je štit , u biti jedna atmosfera potpune zaštite, spašava nas od psihopatije i sociopatije, naglasio je Damir Martinović Mrle, i rekao da neće mijenjati kostime jer su jako s lijepi i prepoznatljivi.

Sredinom tjedana Let 3 će predstaviti i traktor, ali ne na fosilna goriva, nego na struju.

Spot za „Mamu ŠČ“ snimljen je u Zagrebu, a uz Let 3, u spotu se pojavljuje i glazbenica i drag umjetnica Jovanka Broz Titutka sa svojim plesačicama.

Nakon što Let 3 zauzme pozornicu Eurosonga, u Liverpoolu će se, uz You'll Never Walk Alone, sasvim sigurno pjevati i - Mama ljubila morona Trajna-nina, armagedon, nona! ŠČ!

Videospot možete pogledati od 20 sati na priloženom linku.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...